reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
Dokładnie takie kalendarze o niczym nie świadczą to jest 50% na 50. Wiadome że komuś się potwierdzi a tej drugiej połowie nie hehe
najważniejsze by dziecko było zdrowe i tego się trzymaj wtedy te doły mina
! Głową do góry.
Ps. Ja kupowałam na ebayu test płci. Sikalo się na test i jak było niebieskie to chłopiec a jak dziewczynka to różowe. Hehe no u mnie było różowe i dzieczynka się urodziła. Ale miałam to szczęście bo podobno też to na zasadzie 50 na 50
A kalendarz chiński też wtedy na dziewczynkę pokazywał. Miałam ten zbieg okoliczności
...........:::::::6tydz i 3dni:::::::::..........
Ps. Ja kupowałam na ebayu test płci. Sikalo się na test i jak było niebieskie to chłopiec a jak dziewczynka to różowe. Hehe no u mnie było różowe i dzieczynka się urodziła. Ale miałam to szczęście bo podobno też to na zasadzie 50 na 50
A kalendarz chiński też wtedy na dziewczynkę pokazywał. Miałam ten zbieg okoliczności
...........:::::::6tydz i 3dni:::::::::..........
Millo
Misienka to jest zawsze 50/50 ..nawet jak sie ktos kocha w owulacje..czy przed.Zyczę Ci wymarzonej Dziewczynki:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Mój mąż w pracy. Syn gra a ja mam chwilę na książkę pod kocemJejuuu, moi chłopcy pojechali właśnie na trening, a ja zostałam SAMA. Postanowiłam olać sprzątanie i odpocząć. Jak się położyłam to poczułam taką ulgę w kręgosłupie. Aj, cudnie. <3
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
A ja czekam na meza ktory z delegacji wraca na weekend to sobie odpoczne
choc jutro mam urodziny razem z 60tka mojego taty i impreza w knajpie..i 1 raz nie chce mi się isc jak pomysle o tym jedzeniu tam i mdlosciach brrr..
reklama
M@gda
Moderatorka
Ja też mam czarne i jeszcze czerwoneMaja tez czarne. Ja to najchętniej czarne bo moja szafa pelna jest głównie czarnych, szarych, bialych i pudrowo-rozowych ubran, taka mam schize, zero kolorow, ale na lato czarne srednio fajne.