reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny przepraszam ale trochę obracacie kota ogonem.
Nikt nie napisał że macie leków nie brać. Jesteście kobietami po przejściach ciazowych , więc u Was wszelkie dodatkowe leki to z dużym prawdopodobieństwem nie Jest profilaktyka, A konieczność. Macie ewidentne wskazania medyczne.

Mowa jest o przepisywaniu hormonów , bo tak. Gdzie nie ma żadnych medycznych przesłanek.

To nie jest kwestia brania tabletek dla zdrowia maluszka, A branie hormonu bo może pomoże. Z tym że branie hormonu jak organizm sobie spokojnie radzi, może rozlegulowac gospodarkę hormonalną , to już nie trzeba się liczyć?

Gdy przychodzi zdrowa kobieta w ciąży nie ma żadnych poronien za sobą, czy ciazowych komplikacji , ani dolegliwości przepisanie jej progesteronu profilaktycznie to moim zdaniem pomyłka. Ja bym zwiewala od takiego lekarza. Tyle.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1493978824-aaaaaa.jpeg
ej ja tez chce przed telewizorek :(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczaczki, chyba jednak tak dużo nie zapomniałam. Może na niemiecki w ciąży się zapiszę :D

Dziewczyny przepraszam ale trochę obracacie kota ogonem.
Nikt nie napisał że macie leków nie brać. Jesteście kobietami po przejściach ciazowych , więc u Was wszelkie dodatkowe leki to z dużym prawdopodobieństwem nie Jest profilaktyka, A konieczność. Macie ewidentne wskazania medyczne.

Mowa jest o przepisywaniu hormonów , bo tak. Gdzie nie ma żadnych medycznych przesłanek.

To nie jest kwestia brania tabletek dla zdrowia maluszka, A branie hormonu bo może pomoże. Z tym że branie hormonu jak organizm sobie spokojnie radzi, może rozlegulowac gospodarkę hormonalną , to już nie trzeba się liczyć?

Gdy przychodzi zdrowa kobieta w ciąży nie ma żadnych poronien za sobą, czy ciazowych komplikacji , ani dolegliwości przepisanie jej progesteronu profilaktycznie to moim zdaniem pomyłka. Ja bym zwiewala od takiego lekarza. Tyle.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja bym została, bo dupek nie zaszkodzi :) Nadmiar progesteronu nie ma wpływu na malucha, a nam najwyżej mogą puchnąć bardziej nogi. Ale dmuchanie na zimne kosztem spuchniętnych nóg - dla mnie ok.

Dziewczyny odebrałam z dzisiaj wynik morfologi trochę mnie niepokoi mam trzy parametry podwyższone:
LEUKOCYTY 13tys (3,98-10,04)
Neutrofile 7,71tys (2,00-7,00)
Limfocyty 4,09tys (1,00-3,00)
Czy w ciąży te parametry mogą być podwyższone?

reklama
Do góry