Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie tylko Ty. Ja sie czuje strasznie. Do tego ciezko mi sie oddychaNo czyli nie tylko ja taka obolala jestem kręgosłup mnie tak nawala ostatnio że szok i kolano mi cos szwankuje mam problem z wstawanie i siadaniem nie wiem od czego to i co no to poradzić
Co Ty piszesz za głupotyDzięki. Kurczę chyba niepotrzebnie wam tu smece swoim kiepskim nastrojem.
Doublemummy kielichowy super sprawa. Ja mam od babci jakiś nutri bullet. Fajnie miksuję i mieli .
Dużo Dużo niego korzystamy.
Jesteśmy tu po to żeby się wspierać [emoji4] trzeba być dobrej myśli, ja wierzę że leki pomogły i posiew wyjdzie doborze i musi być chociaż kawałek szyjki na który uda się założyć pessar lub szew. A Ty kochana musisz wierzyć w swoje dzieciątko, bo kto jak nie Ty?Dzięki. Kurczę chyba niepotrzebnie wam tu smece swoim kiepskim nastrojem.
Doublemummy kielichowy super sprawa. Ja mam od babci jakiś nutri bullet. Fajnie miksuję i mieli .
Dużo Dużo niego korzystamy.
No tak dzięki :*Jesteśmy tu po to żeby się wspierać [emoji4] trzeba być dobrej myśli, ja wierzę że leki pomogły i posiew wyjdzie doborze i musi być chociaż kawałek szyjki na który uda się założyć pessar lub szew. A Ty kochana musisz wierzyć w swoje dzieciątko, bo kto jak nie Ty?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
135 (140) x 100 Plus poduszka 60x40Jakiego rozmiaru kupujecie pościel do łóżeczka?