Witamy wśród nas[emoji7]No i ja wkoncu sie obudzilammusze czekac ze sniadankiem pol godziny :/ a takie ssanie mam ze szok. Powodzonka dziewczyny na wizytach
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witamy wśród nas[emoji7]No i ja wkoncu sie obudzilammusze czekac ze sniadankiem pol godziny :/ a takie ssanie mam ze szok. Powodzonka dziewczyny na wizytach
![]()
Popieram Reniuszka- nie odbieraj. Jeśli jeszcze bardziej się obrazi to trudno. Zacznij walczyć o siebie. A plaster najlepiej odrywać na raz, boleśnie, ale skutecznie. Taka metafora[emoji12].Zachowuje sie jak by łaske robil i zadzwonil do mnie ...
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczysz, że po zajęciach bedzie rozemocjonowany i super zadowolony. Rówieśnicy, zabawki i te sprawy[emoji9]Oddałam Go!Siedze w aucie i ryczec mi sie chce.. buu
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Domyślam się co przebywasz, ja nie raz wychodziłam zaplakana z przedszkola. Ale później stwierdziłam, ze musi się hartowac i uczyć samodzielnościOddałam Go!Siedze w aucie i ryczec mi sie chce.. buu
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
On doskonale wie ze mu tak to łatwo nie przejdziei dlatego tak sie zachowuje bo wie ze zle zrobil a glupio mu sie przyznac . Tacy sa juz faceci .. a mnie dzis jeszcze jakas choroba chyba bierze .. a teraz czekam na paczkę. W sumie niewiem co to za paczka ma przyjsc bo nic nie zamawiałam . Jedyne co zamawialam to trojkat ten z hippa z napisem Emilia w aucie ale na to czeka sie do 4 tyg . A w piatek dostalam nr ze zostala wysłana do mnie paczka i rozmiar pavzki XXL .. wyobrazacie sobie to ? Najlepsze jest to ze ja nic nie zamawialam ani nie spodziewam sie niczego od kogos .. dziwne
On doskonale wie ze mu tak to łatwo nie przejdziei dlatego tak sie zachowuje bo wie ze zle zrobil a glupio mu sie przyznac . Tacy sa juz faceci .. a mnie dzis jeszcze jakas choroba chyba bierze .. a teraz czekam na paczkę. W sumie niewiem co to za paczka ma przyjsc bo nic nie zamawiałam . Jedyne co zamawialam to trojkat ten z hippa z napisem Emilia w aucie ale na to czeka sie do 4 tyg . A w piatek dostalam nr ze zostala wysłana do mnie paczka i rozmiar pavzki XXL .. wyobrazacie sobie to ? Najlepsze jest to ze ja nic nie zamawialam ani nie spodziewam sie niczego od kogos .. dziwne
Ciekawe co nam tam wyjdzieNajgorsze było to wypić. Bleeee. Czuję się dobrze. Teraz tylko dotrwać do 10:20. Ja mam tylko jedno pobranie po 2 godzinach. Tutaj wszystkie ciężarówki tak mają.