Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale fajnie, czytałam o tym, szkoda że u nas tego nie ma... Czytałam że w Finlandii kobiety mogą wybrać kasę lub pudełko i zazwyczaj wybierają pudełko [emoji5]Już było sprostowanie,to nie w Szwecji a w Finlandiia baby box tutaj to są darmowe takie pudełka z rzeczami dla mamy i maluszka,które dostaje się z apteki,sklepów dziecięcych itd. Fajna sprawa,bo po dwóch takich( a jeszcze kilka mam takich do odebrania) nie muszę na początek żadnych pampersow i kosmetyków kupować,bo pozostawałam i to wystarczy
fajna sprawa
Po posiłku nie można usiąść ani się położyć. Trzeba przynajmniej 15 minut chodzić. I polecam zagryźć wszystko chociaż kawałkiem surowej marchewki albo sałata to też obniżysz cukierJa nie rozumiem tych cukrów moich zjadlam owsianke z malinami i kawe i mam 140 a juz tak jadlam coż ważne ze na styk może za duzo tej owsianki ale glodna bylam.
Widocznie należysz do tych szczesciar które lepiej czują się w ciąży niż bez ciąży. Czasem ciąża pomaga.Hej dawno mnie nie było ale dopiero teraz trochę czasu znalazłam na nadrobienie was My juz po remoncie ,wszystko zrobione tak czytam i każda z was ma jakieś problemy a to cukier a to spuchniete nogi. Moja ciąża przebiega od samego poczatku bezobjawowo i tak się zastanawiam czy to normalne ☺ od początku ciąży przytyłam cały kilogram, rozmawiałam z lekarzem powiedział ze to nic dzidzi dobrze się rozwija i rośnie ☺
No zrobilam tym razem bez mlekdona wodzie a zawsze dokladalam pol szklanki mleka i cukier mialam po tym zestawie 110-120Kawa bardzo podnosi cukier. A owsianka była z płatkami owsianymi? Do tego było mleko? Diabetolog jak pytałam o płatki owsiane to powiedziała że muszą być tylko zalane wrzątkiem, nie mogą się gotować i rozgotować.
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
No fakt siedzialam na dupie bita godzine bo jakos dzis mi sie nie chce ruszac. Na szczescie to dopiero granica normy a przekroczenie mi sie bardzo ale to bardzo rzadko zdarza wiec nie stresuje sie.Po posiłku nie można usiąść ani się położyć. Trzeba przynajmniej 15 minut chodzić. I polecam zagryźć wszystko chociaż kawałkiem surowej marchewki albo sałata to też obniżysz cukier