Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wczoraj przed wyjściem się wysikalam, zanim doszłam na przystanek autobusowy musiałam iść w krzaki bo myślałam że się prosiłam [emoji23]Ja zanim zasnę biegam czasem 5 razy, nie umiem zasnąć jak czuje ze chce mi się siku chociaż troszkę a już jak zasnę to 2-3 razy jeszcze..
Lipiec już niedługo!!Ale mi się nie chce siedzieć w pracy zazdroszczę tym które są już na l4,
ja powiedziałam ze będę pracować do urlopu czyli do połowy lipca i potem już nie wrócę wiec nie chce się hamsko zachowywać i iść wcześniej.
Niedobrze może być od witamin i dużej dawki kwasu foliowego, ja biorę 15mgWiem wiem bo ja biore tylko ze wzgledu ze lekarz mi kazala mozliwe zeby od tych witamin bylo nie dobrze? niby jest tam zelazo...

Ciąża jednak działa na mózg. Tyle razy już robiłam pieczarkowa a zamiast podsmażyć pieczarki to surowe wrzucił na rosołu. Jeszcze ziemniaków nie kupiłam....
Mnie też działa na mózg. Ostatnio nasypałam soli do cukiernicy, mąkę wstawiłam do lodówki. Zapominam o wielu rzeczach i non stop śpię![]()
Niedobrze może być od witamin i dużej dawki kwasu foliowego, ja biorę 15mg