MatkaPolka85
Fanka BB :)
ja też mam inny termin z om a inny z usg. Nie masz się czym martwić,to kwestia tylko paru dnisorki napisałam źle bo coś mi sie przycina wychodzi 17t5d
ostatnią miesiączke mialam 4,03
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też mam inny termin z om a inny z usg. Nie masz się czym martwić,to kwestia tylko paru dnisorki napisałam źle bo coś mi sie przycina wychodzi 17t5d
ostatnią miesiączke mialam 4,03
Ciekawe jaka cenaLink do ciuszkow
Link do: Rossmann > wyszukaj
Teraz nie pamietam.. w lipcu ceny powinny wskoczyc i ma byc promocja od razuCiekawe jaka cena
O to fajnie a co u ciebie .bylas juz u ginekologa potwierdzil ciaze?Teraz nie pamietam.. w lipcu ceny powinny wskoczyc i ma byc promocja od razu
Ide w piątekO to fajnie a co u ciebie .bylas juz u ginekologa potwierdzil ciaze?
Każdą ciąże miałam zagrożoną.Plamienia,skurcze.Jakoś mój organizm nie bardzo chyba chce żeby ktoś w nim zamieszkiwał. Mam grupę krwi 0-, mąż plusową,także nie wiadomo jaką grupę krwi odziedziczy dzieciątko.Happy cudowne zakonczenie :-)
MatkaPolka dlaczego masz zagrozona ciaze? Chate macie ogromna. Bedzie co ogarniac.
Ide w pt prywatnie ale to bardziej po luteine i na serduszko za wczesnie bedzie ale usg zrobi ;-) pozniej 17.07 mam na nfz i mize wtedy serduszko zobacze?;-)Witaj Nicola
Aga no to super objawy sa takze trzeba się cieszyćkiedy masz serduszkową wizyte ?