Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak czy siak myślę że przez niego przemawia zazdrość i strach przed tym jak to będzie tym bardziej jak jest taki rozpieszczany.W sumie nie ma się co dziwić.Przejdzie muZamierzam go obserwowacma 12 lat i jak na swoj wiek jest bardzo dojrzały, ale tez i tata i babcia na niego chuchaja i dmuchaja..M mniej, ale mlody ma wszystko, poczawszy od markowych ciuchow skonczywszy na pelnej skarbonce. Babcia dzwoni do niego milion razy i by mogla to tez by go w szklanej szafie zamknela jak to babcia
wydaje mi sie, ze wygodnie mu tak i po prostu boi sie dzielic babcia z maluchem. Choc z drugiej strony jest juz taki sma sobie, zamknie sie w pokoju i wylania sie na jedzenie..a ze swoja siostra ma znikomy kontakt, bo dziewczyna ma juz 15lat i z mama wiekszosc czasu spedza, a Filip u nas..zrozumialabym jeszcze gdyby mial 5ke rodzenstwa
No ale ostatecznie niech sobie przegryzie na spokojnie![]()
A ja sluchajcie ciagle mam wysokie libido, nawet jak umieralam na angine, to seksic sie chcialam
M zawsze mówi, ze ja mam wieksza ochote jak niejeden mlody facet
Zjadlam zupe kalafiorowa i zgage mami zero gum w domu..zaraz syna po nie wyśle, bo to moje wybawienie.
Uzywa ktoras z Was aplikacji na telefon takiej ciazowej? Mozecie cos polecic? Bo sporo tego widze...
Tak czy siak myślę że przez niego przemawia zazdrość i strach przed tym jak to będzie tym bardziej jak jest taki rozpieszczany.W sumie nie ma się co dziwić.Przejdzie mu![]()
A moze zabierz meza do lekarza, moze musi usłyszeć, ze seks w ciazy nie jest zabroniony jesli wszystko jest ok. Czujesz sie pewnie sfrustrowana taka sytuacja i wcale sie nie dziwię, albo porozmawiaj z nim na spokojnie.Co do aplikacji to mam dwie: period calendar i tam mi liczy co do dnia tygodnie ciazy, a druga to Moja ciąża z edziecko.pl tylko tam pokazuje tygodnie które zaczynasz, czyli teraz mam równo 14tc 0 dni, a tam mi juz 15tc pokazuje. Dziewczyny, ja mam zerowe libido i moj stary tez... im rzadziej tym mamy większe przerwy. Praktycznie juz od początku maja poscimy bo moj małż sie boi o dziecko i sie spina, a ja od razu mam nerwy na niego ze przeciez nic na to nie poradzę i zawsze sie o to kłócimy wiec wolimy chyba nie zaczynać nawet przytulanek bo wpadam w szał jak słyszę tłumaczenia dlaczego on sie skupić nie moze![]()