MatkaPolka85
Fanka BB :)
My też lubimy wiejskie klimaty i też dlatego kupiliśmy dom na wsi
O jaka fajna gra
Moje maleństwo musiało by mieć na imię...pomidor
O jaka fajna gra
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc. Podczytuje ale jakos nie mialam checi.. taka z tyĺka, ale zarazem ok sie czuje.
Co do gry.. bułka z serem i ketchupem [emoji5]
Caly czas moge jesc!
Na temat porodu sie nie wypowiem.. czeka mnie "moj pierwszy raz" [emoji5]
A co do kąta to chcialam Was ostatnio zapytac. Mieszkamy z K i psem w szeregowcu. Na dole salon kuchnia toaleta gora sypialnia, garderoba, łazienka plus pokoj gdzie przyjmuje klientki. (Docelowy dzieciecy)
Co sadzicie na dzien dobry Kruszek w sypialni czy od razu za sciana pokoik?
Lozeczka beda 2. Jedno na pietrze jedno w salonie.. i nie wiem... 11 lipca spoldzielnia zaczyna remont.. i wtedy za jednym zamachem K byl ogarnol pokoj klienterii ale nie wiem jak tak czy siak? Pomocy!
Niestetu nie ktorzy nie maja wyboru. Wynajem to nie jest nic fajnego ale co zrobic jak trzeba nie wiadomo jakie warunki spelnaiac zeby kredyt wziąść na 300 tys .bo tyle kosztują klitki w blokachJa wam powiem dziewczyny ze ja nie mogłabym mieszkać w bloku , czułabym się nie swojo i to jeszcze na wynajmowanym, nie wiem może jestem dziwna ale jestem przyzwyczajona do życia na wsi na swoim gdzie mogę krzyczec tłuc się i nikt nie powie mi że jestem za głośno [emoji4]
Teraz będziemy musieli ruszyć szybciej z poddaszem bo jak przyjdą bąbelki na świat to będzie ciężko w 2 pokojach w 5 osób [emoji846]
Wiem wiem , ale tylko mówię że ja bym nie mogła , tak jak nie którzy nie mogli by mieszkać na wsi [emoji5]Niestetu nie ktorzy nie maja wyboru. Wynajem to nie jest nic fajnego ale co zrobic jak trzeba nie wiadomo jakie warunki spelnaiac zeby kredyt wziąść na 300 tys .bo tyle kosztują klitki w blokach
Tez bym nie mogła mieszkać w wynajmowanym(a na wlasne nas nie stać, kredytu do konca zycia brac nie mam zamiaruWiem wiem , ale tylko mówię że ja bym nie mogła , tak jak nie którzy nie mogli by mieszkać na wsi [emoji5]
Ja też tak mieszkam że rodzicie na dole my u góry , każdy ma osobne wejścia więc nikt nikomu w drogę nie wchodzi , chociaż nie mogę narzekać bo pomagają jak trzeba i łatwiej z rachunkami po na pół [emoji4]Tez bym nie mogła mieszkać w wynajmowanym(a na wlasne nas nie stać, kredytu do konca zycia brac nie mam zamiaru, dlatego podjelismy decyzje, ze zostajemy w domu Z rodzicami- my na gorze, oni na dole.
![]()
My niestety wejscie mamy wspolne i to moze jedyny minus, chociaz.rodzice na dole pokoj dzienny mają tak ułozony, ze jak ktos wchodzi to im.nie przeszkadzaJa też tak mieszkam że rodzicie na dole my u góry , każdy ma osobne wejścia więc nikt nikomu w drogę nie wchodzi , chociaż nie mogę narzekać bo pomagają jak trzeba i łatwiej z rachunkami po na pół [emoji4]
To moi mają wszytsko na dole kuchnia łazienka pokoje 2 . Ja też mam świetny kontakt wiaodmo że czasami się pokłócimy ale to chwila i spokój jest [emoji4]My niestety wejscie mamy wspolne i to moze jedyny minus, chociaz.rodzice na dole pokoj dzienny mają tak ułozony, ze jak ktos wchodzi to im.nie przeszkadzadokladnie u nas tez łatwiej za rachunkami no i pomagają jak mogą. Mam z nimi świetny kontakt, wiec nie mozemy narzekać
![]()
A co robisz tym klientkom?[emoji16]Czesc. Podczytuje ale jakos nie mialam checi.. taka z tyĺka, ale zarazem ok sie czuje.
Co do gry.. bułka z serem i ketchupem [emoji5]
Caly czas moge jesc!
Na temat porodu sie nie wypowiem.. czeka mnie "moj pierwszy raz" [emoji5]
A co do kąta to chcialam Was ostatnio zapytac. Mieszkamy z K i psem w szeregowcu. Na dole salon kuchnia toaleta gora sypialnia, garderoba, łazienka plus pokoj gdzie przyjmuje klientki. (Docelowy dzieciecy)
Co sadzicie na dzien dobry Kruszek w sypialni czy od razu za sciana pokoik?
Lozeczka beda 2. Jedno na pietrze jedno w salonie.. i nie wiem... 11 lipca spoldzielnia zaczyna remont.. i wtedy za jednym zamachem K byl ogarnol pokoj klienterii ale nie wiem jak tak czy siak? Pomocy!