DianaO
Fanka BB :)
No to mamy w tym samym czasieWitam dziewczynki ja juz po wakacjach wiec wracam do Was z nowa energią i byle do poniedziałku o 11.40 mam polowkowe i juz nie moge sie doczekać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to mamy w tym samym czasieWitam dziewczynki ja juz po wakacjach wiec wracam do Was z nowa energią i byle do poniedziałku o 11.40 mam polowkowe i juz nie moge sie doczekać![]()
Kwasy omega 3 najlepiej z oleju z siemienia lnianego. Ryby ok ale ze sprawdzonego źródła.Wyczytalam, ze teraz w drugim trymestrze najbardziej ksztaltuje sie mozg dzidzi i ryb trzeba duuuuzoja lubie, w sumie to mnie od niczego teraz nie odrzuca..moze od slodkiego, bo faktycznie ograniczylam. M kupil mi wczoraj liona, zjadlam kawalek i bleee.
Nie prawda to jest ze nic nie daja , bo im wyższa ciąża tym bardziej bakteria moze przejść do dziecka i powodować wady :/ toxo powtarza się w każdym trym i daja antybiotyk czy coś nie leczona może dac jeszcze gorsze skutki w rozwoju maluszka :/ ja się boję bo ja nie mam przeciwciał i uważam żeby nie złapać :/Tak. Ja mam zrobione wszystkie juz. Toksoplazmoze robi sie przed 10 tc bo pozniej, nawet jesli cos wyjdzie nie tak to nie leczy sie jej. Tak mi mowil moj lekarz.
O kurczaczek faktycznie ... [emoji86][emoji87] to nie to ja tak nie mam ewidentnie mała się przesunela tak dzikowala wczorajOdpowiadając na pytanie jak się przedstawia stawianie macicy....
Nie ciężko się domyślić które to macica stawiając się.... I uwierzcie, nie da się tego nie czuć.... Zobacz załącznik 876152Zobacz załącznik 876153
Nie prawda to jest ze nic nie daja , bo im wyższa ciąża tym bardziej bakteria moze przejść do dziecka i powodować wady :/ toxo powtarza się w każdym trym i daja antybiotyk czy coś nie leczona może dac jeszcze gorsze skutki w rozwoju maluszka :/ ja się boję bo ja nie mam przeciwciał i uważam żeby nie złapać :/
Zobacz załącznik 876176
Ja mam pierogi z kapustą Ale może placki ziemniaczane zrobię jeszcze [emoji4]No to mi sie nie stawia..zauwazylabym na pewno.
Wczoraj poczytalam o zywieniu w ciazy i kurde za malo ryb jem zdecydowanie. Raz w tyg to za malo. Ide zaraz do sklepu po rybkiwczoraj M czytal ten poradnik rowniez i kazal jesc rybki, ale stwierdzil, ze geniuszem to ten dzidzius bedzie po nim
taaa
![]()
Co dzis gotujecie? Bo ja jakos nie wiem..mam smaka na zupe gulaszowa, takaz cukinia tez i fasolka szparagowa..
O kurczaczek faktycznie ... [emoji86][emoji87] to nie to ja tak nie mam ewidentnie mała się przesunela tak dzikowala wczoraj
Wyobrażam sobie [emoji23] jak M się cieszył wczoraj jak dotkna [emoji23] ja ja od razu przesunelam bo to faktycznie uciska lekko jak tak się wypnie i boję [emoji23] dla mnie wszystko nowość i nawet nie wiem co mnie czeka hahaMotylku takie wypychanie dzidzi z czase. ciazy bedzie coraz wyrazniejszenie raz nawet bolesne hehe jak ci wystawi raczke czy nozke zebys piatke przybila
![]()