Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i fajnie. Widok samego pecherzyka jest moim zdaniem stresujacy na maksaA ja przełożyłam wizytę z 17.04 na 25.04... chciałabym zobaczyć od razu serduszko,a nie sam pęcherzykPoza tym mam możliwość iść z partnerem
![]()
A ja przełożyłam wizytę z 17.04 na 25.04... chciałabym zobaczyć od razu serduszko,a nie sam pęcherzykPoza tym mam możliwość iść z partnerem
![]()
Ja powiem szefowi jak zobaczę serduszko. Wtedy niech sobie szybko szuka asystentki, wdrożę ją raz dwa i sajonara. See you not so soon[emoji2] .Widze ze na tapecie temat pracy. Ja poinformowalam managerke dzis, poniewaz byc moze juz w tym tygodniu pójdę na l4 ze wzgledu na fatalne samopoczucie. Raczej sie nie przejmuje, co bedzie po macierzyńskim. Najwyzej znajde prace gdzie indziejwyrzucic mnie nie wyrzuca bo mam umowe na czas nieokreślony, w sumie to dla mnie najważniejsze
Ja zrezygnowałam z kawy miesiąc temu i dobrze się czuje. Poza tym ktoś tam gdzieś mi powiedział, że kawa jest na liście zakazanych. Czy jakoś tak. Tak czy siak ja nie piję kawy bo piłam ją z mlekiem a mleko powoduje u mnie mdłości. [emoji57] [emoji57]Hej. Ja bylam wziezc L4 do pracyczuje sie nienajgorzej, ale chyba bede musiala zrezygnowac calkowicie z kawy, bo mam po niej mdłści. Staram sie dodzwonic do endokrynologa na nfz, zeby sie dowiedziec kiedy przyjma mnie na wizyte, ale oczywiscie caly czas zajete
![]()
Cześć!Dzien dobry. Chcialam sie przywitac [emoji5] Jestem Daria. 6 tydzien za mna. Termin na 3 grudnia.