Dagaa11
Fanka BB :)
Ja codziennie ćwiartke arbuza [emoji23][emoji23]Jeny czy wy tez tak jecie owoce? Maliny, winogrona, banany no nie przejde obojetnie obokdla meza i dzieciakow truskawki bo mi sie juz przejadly
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja codziennie ćwiartke arbuza [emoji23][emoji23]Jeny czy wy tez tak jecie owoce? Maliny, winogrona, banany no nie przejde obojetnie obokdla meza i dzieciakow truskawki bo mi sie juz przejadly
![]()
Taaak, a najlepiej wchodzą nektarynki i winogron.. mmm. .Jeny czy wy tez tak jecie owoce? Maliny, winogrona, banany no nie przejde obojetnie obokdla meza i dzieciakow truskawki bo mi sie juz przejadly
![]()
o arbuzik mmm już dziś ćwiartke wyciągnęłam I sikam z synem jak szalona
za trzy dni mężu będzie w domu ❤ w końcu będę miała pomoc, w sumie od niedzieli do teściowej idziemy mieszkać bo od poniedziałku u nas rusza remont salonu
Zapraszam do mnie, u mnie arbuz jest ZAWSZE@katkut3070 nie no spoczko, tylko 2 posty wyzej chyba mialas te wiadomosc do mnieale noł problem
Arbuz...mam slinotok ..ale arbuza nie mam...