Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bodajże do 36 tyg dzidziuś ma prawo się jeszcze obracać.Po 36 tyg powinien już mieć pozycję przygotowaną do startu czyli głową w dółJa siare też już mam od dawna.
Dziś miałam wizytę niestety tylko na fotelu. Lekarz też dotykał brzucha i stwierdził że mały jest pupa do dołu. Hmmm dziwi mnie ze się przekrecil chociaz przy jego kręcenia się wszystko możliwe. Tydzień temu był głowka do dołu
Mojej siostrze obrócił się koło 39 tygodnia. Tuż przed tym jak mieli już jej robić cesarke. Zastanawiam się tylko czy mozna to stwierdzić tylko po dotknięcie brzucha. Zwłaszcza że 4 dni wcześniej był w prawidłowej pozycji. Mógłby chociaż potwierdzić to usg ale ewidentnie mu się nie chciało. Bo prosiłam go kilka razy.bodajże do 36 tyg dzidziuś ma prawo się jeszcze obracać.Po 36 tyg powinien już mieć pozycję przygotowaną do startu czyli głową w dół
Skąd ja to znam. Ambicje mam codziennie. Ale samo ogarnięcie rano już mnie wykanczaZrobiła bym tyle rzeczy A nie mam sily ☹