Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest stresik, jest. Powodzenia moja droga. W którym ty tygodniu jesteś?U mnie dzisiejsza noc w miarę dobrze aż dziwne że tylko 2 razy się budziłam. Zawsze to po 5 razy się budzę I do tego usunąć nie mogę. Pytanie do dziewczyn co będą miały w kurtce cc.. Stresik jest?? Ja się bardzo stresuję bo nie wiem jak to będzie... Za mną 2 porody naturalne a tu nagle cesarkai obawy jak to będzie po cc... A cc już w piątek
![]()
Tak, calutki weekend co krok to chdc siku. Do tego mam okropne pragnienie. Pije i pije i zaczynam sie ograniczać bo nie mam umiaru a pęcherz ma swoje granice. Ktos tak ma nie majac cukrzycy?A czy Wasze maluchy też się tak wiercą, że zmuszają Was do częstszych wizyt w toalecie?![]()
38+1 i w piątek rano cc. Ciekawa jestem ile moja mała już waży . W 37+0 ważyła 3933 więc 4500 będzie jak nic . Stresik z dnia na dzień coraz mocniejszyJest stresik, jest. Powodzenia moja droga. W którym ty tygodniu jesteś?
Ja też tak mam, piję jak słoń. A efektem jest to, że niedługo zacznę spać w łazienceTak, calutki weekend co krok to chdc siku. Do tego mam okropne pragnienie. Pije i pije i zaczynam sie ograniczać bo nie mam umiaru a pęcherz ma swoje granice. Ktos tak ma nie majac cukrzycy?