reklama
Ostatnio laski w kolejce do gin mówiły że sok z malin to już będą pić tuż przed porodem na przyspieszenie... jak to usłyszałam to odsyawiłam pyszne naturalne soki mojej mamy bo nie chciałabym szybciej urodzić niż ustalę ;)
Wiem że herbata z liści malin ma taki wpływ ale z ostrożności odpuściłam całkiem maliny :)
Słyszałyście o czymś takim?
Tak ale tylko napar z liści malin . Soli nie mają tu nic do rzeczy. Powiem wam,że w zeszłym roku piłam ta ohydną w smaku herbatkę i gó.....pomogła.

reklama
Dzień dobry, dobrze, że ja dalej w dwupaku. Mlodszy ma katar i został w domu, a starszy kaszel, więc też Go zostawiliśmy. I tak zamiast ładować akumulatory, spać ile się da to zajmuje się dziećmi. Dobrze, ze Oni jak choruja to razem. Gora 2 dni i powinno być po kłopocie.
Ja nawet nie myślę o chodzeniu po sklepach. Nie mam na to siły, w ogóle jestem bez życia w listopadzie. Dopóki dzień nie zacznie się wydłużać to będzie ciężko...
Miłego dnia
Ja byłam dziś duperelki kupić do kalendarza adwentowego dla dzieciaków. Podchodziłam po mieście i tak mnie boli lewa pachwina,że ledwo chodzę [emoji35] masakra jakaś. Wcześniej lubiłam na zakupy a teraz jak pomyślę,że muszę do 3 sklepów i one w takim rozstępie,że trzeba do auta 3 razy to jestem chora normalnie.

To może byśmy już próbowały zamknąć, jest nas garstka, malo jest udzielających dziewczyn. Moze byc fajne kameralne grono, tym bardziej że porody przed nami i później z dzieciakami tez fajna sprawa. ;)

Prosić o zamknięty watek??;)

Ja jeszcze jeżdżę, zawsze do konca jezdzilam. Mąż bardzo mnie prosi o uwagę na drodze. Ale jazda po naszym mieście to max 30 km/h. Gorzej jak musze do Wawy do gina/szpitala jechać, albo po coś do pracy. Tera Z mam kto w czwartek. Na szczęście mogę jechać poza godzinami szczytu. Ale ciężko mi wsiadac ì wysiada, więc większe zakupy nie wchodzą w grę.

@Dagaa11 ja na dodatek słabiej zaczęłam widzieć z daleka I jadę jak taki czub łeb blisko szyby żeby wszystko dostrzec ha ha ha z moim mężem nie mogę jeździć bo on w kwietniu zdał prawko i tylko kilka razy jechał autem I strasznie zamula I mnie denerwuje tym ha ha, jedynie czasem proszę brata żeby się bujnal gdzieś ze mną :p

@Dagaa11 ja na dodatek słabiej zaczęłam widzieć z daleka I jadę jak taki czub łeb blisko szyby żeby wszystko dostrzec ha ha ha z moim mężem nie mogę jeździć bo on w kwietniu zdał prawko i tylko kilka razy jechał autem I strasznie zamula I mnie denerwuje tym ha ha, jedynie czasem proszę brata żeby się bujnal gdzieś ze mną :p
Hahaha, to wspolczuje [emoji14]
Kurcze tez mi sie wzrok pogorszyl i to sporo :/ a i tak juz jestem ślepa na maksa ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry