Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj zaraz zasnęłam. Rano obudziłam się z bólem brzucha ale dużo mniejszym. Nadal średnio się czuję. Na szczęście już po pracy i na zakupy na świeta. Nie wiem jak ja wytrzymam święta z rodziną. Nie chce nic mówić ale widać, że gorzej wyglądam i mam strasznie wydety brzuch. :/Jak sie czujesz?
Ja poki co biore kwas foliowy witamine d magnez i to tyle ale zaczne sie czyms suplementowac bo skoro karmie i bobas tez swoje zabiera to pewnie bedzie mi czegoś brakowac a nie mam zamiaru biegac po dentystach a tak to sie zazwyczaj konczylo u mnie w ciazy. No i wlosy mi wypadaja garściami
Witaj w klubie. Na kiedy masz wyliczony termin?Dziewczyny, jestem już po badaniu, ale nie do końca uspokojona. Pęcherzyk urósł, widac ciałko żółtkowe ale zarodek tak średnio. Lekarz szukał, szukał, powiedział żeby przyjść za tydzień jeszcze, a już na samym końcu badania, że jednak zobaczył zarodek, pokazał mi 2 pulsujące kreseczki i że to to. Założył kartę ciąży, ale i tak mam przyjść za tydzień, żeby się upewnić.
Kolejny tydzień niepewności...
Na 11 grudnia niby.Witaj w klubie. Na kiedy masz wyliczony termin?
U mnie bedzie ok 20.12Na 11 grudnia niby.
Spokojnie masz czas, żeby pojawił się zarodek i zabiło serduszkoU mnie bedzie ok 20.12