Jak doszłam do sklepu to już był zamknięty. I wróciłam do domu. Jutro rano obciążenie glukoza a mąż na zakupy pffTo dobrze ze juz lepiej. Ty sie oszczędzaj a nie zakupy swiateczne. Chociaz ja dzisiaj tez nareszcie wyszlam i poszalalam na zakupach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak doszłam do sklepu to już był zamknięty. I wróciłam do domu. Jutro rano obciążenie glukoza a mąż na zakupy pffTo dobrze ze juz lepiej. Ty sie oszczędzaj a nie zakupy swiateczne. Chociaz ja dzisiaj tez nareszcie wyszlam i poszalalam na zakupach
Też mam 6 maja chyba o 11. Ale w przyszły czwartek idę do innego na kontrolę.Ja tez wizytuje 6 majana ktora idziecie?
Mam podobnie.To wizytuje najwczesniej tego 6go bo mam na 9.00.
Kurcze boli mnie jajnik i to tak dosc intensywnie. Ogólnie mam uczucie ciezkosci na podbrzuszu jak sie poloze to jest jeszcze mocniejsze
Hej dziewczyny! Nie pisałam, bo cały tydzień byłam w rozterce, przez to, że nie było widać zarodka w skończonym szóstym tygodniu. Dziś poszłam na usg do innego lekarza, bo już nie wytrzymałam i jest wszystko dobrze. Jest dzidzia 7,6mm i serduszko! Jestem przeszczęśliwa [emoji173]️Trzymam kciuki, żeby każda miała takie dobre wieści [emoji8]
Hej! Na wczorajszej wizycie lekarz mówił, że moje bliźniaki też mają 7.6mm6t5d i serduszka też były
jaki miałaś puls? U nas 126-127, jakoś tak
![]()
Hej dziewczyny, jak samopoczucie u Was?
Ja się wczoraj mega męczyłam [emoji849]
Pobolewał mnie brzuch i mam straszne mdłości [emoji849] nosze ze sobą woreczek w razie W. Byłam wczoraj bardzo senna, i zmierzla przespałam prawie cały dzień [emoji26]
Taki mam urlop [emoji85]
Postanowiliśmy rodzinie najbliższej powiedzieć, czyli siostrze i rodzicom, bo wychodzę na marudę która nie chce z nimi czasu spędzać [emoji849] a ja po prostu tak się męczę, że najlepiej siedzieła bym sama w domu, co jest nie możliwe, bo jak jesteśmy na urlopie to mieszkamy u teściów [emoji849]
Pięknego dnia Wam życzę [emoji274]