Ale popisalyscie, usg powinno wykonac sie w momencie bicia serduszka a nie 11/12tydz. Przeciez nie wytrzymalabym do tego czasu w niepewnosci.
Beta zrobiona wyniki jutro po 13 i moze uda mi sie dopchac do gin.
To moja druga ciaza ale powiem wam, ze sie przerazilam.. owszem chcialam drugie dziecko i to bardzo sle tak jak piszecie ciezko wybrac dobry moment. Z majem mam dostac awans a tu niespodzianka coz narazie i tak informacje o ciazy mam tylko dla siebie ale kiedys bede musiala powiedziec chcialabym pracowac tak do 7,8msc jak bede sie dobrze czuc, umowe mam do 30 wrzesnia wiec bedzie z gory przedluzona do dnia porodu a pozniej sie okaze czy wroce czy nie.
Moj maz dalej nie wierzy ze w ciazy jestem, jakos nie tak sobie to wyobrazal no ale coz takie jsst zycie.
Wspolczuje mdlosci

niestety nie doswiadczylam i w 1ciazyni teraz, jedynie co to mialam zgage po zjedzeniu ciasta z drozdzami takze uwazajcie!
Piersi bola, siku tez czeste i czasem pobolewa podbrzusze.
Ciaza dla kazdego jest szokiem, ale wydaje mi sie ze kazdy z Was musi sie oswoic z ta mysla, z kolejnymi badaniami, usg czy badaniem prenatalnym sie to zmieni, nie wspominajac o dniu porodu on przelamie wszelkie watpliwosci no chyba ze mezczyzna nie jest w stanie tego udzwignac.