reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2019

Ja podobno moge robić refundowany bo mam na skierowaniu poronienie wcześniejsze wpisane. Ale nie wiem jak to jest. Musiałabym jechać kawał drogi, no i tak niczego by to nie zmieniło.
O widzisz ja też poroniłam ale mój nic nie mówił że na skierowanie można zrobić....pewnie że nic nie zmieni co ma być to będzie

reklama
Mi o tym kiedyś mówiła znajoma ze właśnie jej robili za darmo po poronieniu. I teraz zwróciłam uwagę że też mam tak wpisane. No ale nic i tak zgodnie z sumieniem nie robie :)

Wczoraj moje najmłodsze dziecię wbilo mi sie głowa w brzuch. Od tej pory cały czas czuję macice :/

965962
20190426_083525.jpg czy to większe koło zarodka to ciałko żółte? Zapomniałam w gabinecie zapytać co to za farfocel obok mojego maleństwa się czai :p

Właśnie wróciłam od drugiego ginekologa, na szczęście kobieta mi zrobiła usg bez marudzenia :D dzieciak póki co na swoim miejscu, 6+2 mi wpisała, to dzień mniej niż z miesiączki ale powiedzmy że ok :) 6,7 mm i serce już słychać :)) bardzo polecala nam zrobienie testu PAPPA w 13 tygodniu, czy ktoś może sobie robił w poprzednich ciażach? :O
Ja robiłam prenatalne z pappa. Teraz tez zrobię.

Mi o tym kiedyś mówiła znajoma ze właśnie jej robili za darmo po poronieniu. I teraz zwróciłam uwagę że też mam tak wpisane. No ale nic i tak zgodnie z sumieniem nie robie :)

Wczoraj moje najmłodsze dziecię wbilo mi sie głowa w brzuch. Od tej pory cały czas czuję macice :/
Ojej to uważaj kochana;)A miałaś poronienie samoistne?

Bóle rzadsze ale jednak. Za to dzis pierwszy raz mnie totalnie zmulilo. Na szczęście fałszywy alarm. Czy ktoraj z was miala w poprzedniej ciąży lub obecnej cukrzycę? Mam podejrzenie i muszę isc do diabetologa. :(

Ja mialam od poczatku dziwne bóle okresowe teraz jestem w 9 tyg i przeszly ale zdazaja sie dni ze czasem boli cos. Ale nie umiem sama.okreslic czy to jajniki czy brzuch takie dziwne uczucie. Dziewczyny jaka u was pogoda u nas 30 stopni ma byc a juz chyba prawie z 25 taki zaduch ze wytrzymac sie nie da

reklama
Mialam we wtorek cytologie i mówiła, że dobe będzie plamienie. już 2,5 doby a plamienie dalej jest, martwie się trochę, może to być przez nadżerkę szyjki?

Do góry