Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A miałyście i macie dalej takie bóle macicy/jajników jak przed miesiączką? Czy w pewnym momencie ustały?
A miałyście i macie dalej takie bóle macicy/jajników jak przed miesiączką? Czy w pewnym momencie ustały?
Nie wiem jeszcze, powiedziała że 300-400 zł, bo ona tego u siebie nie robi, tylko kazała mi się gdzieś tam zgłosićIle za go placisz?
No właśnie, my z mężem mamy wspólny pogląd o tym ze co by sie nie działo to na to wplywu nie mamy dlatego nie robięNie wiem jeszcze, powiedziała że 300-400 zł, bo ona tego u siebie nie robi, tylko kazała mi się gdzieś tam zgłosićtrochę się boję że jak wyjdzie coś nie tak to się będę martwić cała ciąża a przecież na wady genetyczne nic mi nie poradzą nawet jak je wykryją. Ale mąż chce i się upiera, więc pewnie zrobię
370zlIle za go placisz?
Ja podobno moge robić refundowany bo mam na skierowaniu poronienie wcześniejsze wpisane. Ale nie wiem jak to jest. Musiałabym jechać kawał drogi, no i tak niczego by to nie zmieniło.370zl