Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy któras z was ma problemy ze snem i mdłości w nocy? Mnie dopadły i spać nie mogę. Oby na tym się skończyło żeby jakąś jelitowka mnie nie złapała bo specjalnie wolne brałam żeby do lekarza jechać.
Czy któras z was ma problemy ze snem i mdłości w nocy? Mnie dopadły i spać nie mogę. Oby na tym się skończyło żeby jakąś jelitowka mnie nie złapała bo specjalnie wolne brałam żeby do lekarza jechać.
A miałyście i macie dalej takie bóle macicy/jajników jak przed miesiączką? Czy w pewnym momencie ustały?
A miałyście i macie dalej takie bóle macicy/jajników jak przed miesiączką? Czy w pewnym momencie ustały?
Nie wiem jeszcze, powiedziała że 300-400 zł, bo ona tego u siebie nie robi, tylko kazała mi się gdzieś tam zgłosićtrochę się boję że jak wyjdzie coś nie tak to się będę martwić cała ciąża a przecież na wady genetyczne nic mi nie poradzą nawet jak je wykryją. Ale mąż chce i się upiera, więc pewnie zrobię
Zobacz załącznik 965962Zobacz załącznik 965962 czy to większe koło zarodka to ciałko żółte? Zapomniałam w gabinecie zapytać co to za farfocel obok mojego maleństwa się czai![]()
O matko, to już się boję [emoji23]Ja miałam jakoś do 6 tygodnia. Najczęściej rano jak wstałam i wieczorem, tak mnie "ciągnęło" w środku. To normalne, bo macica Ci się powiększa. Jak minęło mi to, to przyszły mdłości i wymioty![]()