Lusia125
Fanka BB :)
Sory 21.12 heheTeż jestem ciekawa hehe. U mnie ok serduszko już bije. Termin 21.13. I cała ciążę zastrzyki ale wszystko przeżyje dla maleństwa![]()
NeoparinSuper, najważniejsze że serduszko bije
Zastrzyki z heparyny?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sory 21.12 heheTeż jestem ciekawa hehe. U mnie ok serduszko już bije. Termin 21.13. I cała ciążę zastrzyki ale wszystko przeżyje dla maleństwa![]()
NeoparinSuper, najważniejsze że serduszko bije
Zastrzyki z heparyny?
Mam za niskie białko s. Musiałam zrobić badania bo moja mama ma zakrzepica i trombofilie i mam też gen mthfr jak ona i jeżeli za niskie białko to zastrzyki na krzepliwosckochana a na co zastrzyki??
Pytanie do dziewczyn które mają już dzieci czy to się sprawdza?Czyli to co napisałam![]()
Moja corka tez pełnojajeczna [emoji23][emoji23][emoji23]Nie moja niby dziewczynka ma na imię Miłosz
U mnie się nie sprawdziło jeśli chodzi o te zdjęcia.Pytanie do dziewczyn które mają już dzieci czy to się sprawdza?
Hahaha dobra jesteś! [emoji23][emoji23][emoji23]Nie moja niby dziewczynka ma na imię Miłosz
Juz sie wystraczylam ze jestem sama i mnie nic nie boli i nic nie czuje ..ale pocieszylas mnie [emoji4] ja tez mam magnez w witaminach ciazowych .Ogólnie takich boli nie mam, ale biorę magnez a to zapobiega właśnie takim mocnym spięciom macicy ..
jajnik od czasu do czasu prawy, ale ponoć mała cysta się zrobiła, wiec znam już winowajcę [emoji4]
To z tego linku wynika ze mialam miec chlopca i dziewczynke bo byly blizniaki znaczy w 8tyg jedno jajo puste a drugie wiadomo...