Anusiak1990
Fanka BB :)
Dzisiaj brak sily tak jak rano był power tak od godziny mecze sie zeby na stojaco nie zasnac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinno, powinno. Ale bylam u lekarza w 5+6. Powiedzial mi tez, ze owulacja moglabyc pozniej niz mi sie wydaje, wiec i ciaza wczesniejsza niz mi kalkulator liczy. No ale.. kto wie. Mam nadzieje, ze wszystko jest ok i ciaza biegnie we wlasciwym kierunku.Witaj [emoji4]a w 7tyg nie powinno byc juz slychac? [emoji848]
Powinno, powinno. Ale bylam u lekarza w 5+6. Powiedzial mi tez, ze owulacja moglabyc pozniej niz mi sie wydaje, wiec i ciaza wczesniejsza niz mi kalkulator liczy. No ale.. kto wie. Mam nadzieje, ze wszystko jest ok i ciaza biegnie we wlasciwym kierunku.
Napewno będzie ok
Mówisz, że następna wizyta w Polsce - nie mieszkasz tam na codzień? Czy byłaś na wakacjach poza krajem haha![]()
Musi byc ok. Nie ma innej opcji
Nie, nie. Zadne wakacje ( chcialabym ) , na codzien mieszkam w Anglii. W Maju mamy slub w Polsce i przy okacji pojde do gina. Bo tutaj skad robią raz na ruski rok![]()
To ja na drugiej wyspie mieszkam![]()
W Irlandii też robi skan dwa razy na ciążę - dlatego chodzę prywatnie.
SzczesciaraJak dobrze ze w Niemczech co miesiac [emoji4] bo tez bym prywatnie chodzila...jak tak mozna 2 razy to nic..
To moj zaplanowyny ostatni urlop do kraju wiec pewnie potem tez zaczne chodzic prywatnie.bedzie to kosztowac, a kosztowac...