Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana a jaki masz magnez?Kup sobie magne B6 to jest lek ,A te inne to suplementy dietyPojawily sie styczniowe mamy
Witam sie z rana z brakiem humoru jestem tak niewyspana bo dzisiejszym armagedonie mlodej ze marze tylko o snie. A tu jeszcze bratanek od meza na weekend przyjechal i trzeba byc obrotnym w kazda strone i najlepiej usmiechnietym a mi sie chce wyc bola mnie plecy i lydki chyba musze jakis inny magnez kupoc bo ten aie nie przyswaja.
Co do listy tych rzeczy ktorych nie wolno to myśle ze skoro w tabletkach na mdlosci jest imbir a sa ta tabletyki dla ciężarnych to raczej jest to mit. W poprzedniej ciazy nie umialam wypic niczego innego niz woda i herbata zielona i dziewczyny na forum mnie nastraszyly ze nie wolno a co lekarz powiedział? Ze wolno ale wszystko z umiarem. Procz surowego miesa i surowych ryb lyk coli tez nie zaszkodzi ogólnie napoj gazowany ale wszystko z umiarem. Ciaza powinna być dobrym czasem dla nas a nie czasem wyrzeczeń i stresu ze tego czy tamtego nie wolno. A co do czytania info z neta na temat jakiejs przypadłości to podzielam zdanie Innuliny.lepiej unikac dr google Miłego dnia życzę
No wlasnie taki kupie bo wyslalam meza i przyniosl jakies dziadostwoKochana a jaki masz magnez?Kup sobie magne B6 to jest lek ,A te inne to suplementy diety
Ja myślę że nie ma co przesadzaćczekolada w tabliczce ma tyle kofeiny co filiżanka kawy (a filiżankę podobno wolno). Tylko kto zje cała tabliczkę?
dwie kostki na pewno nam nie zaszkodzą
A winogrona trzeba ograniczać z uwagi na duże ilość cukrów, które w ciazy też nie są wskazane. Tylko że znowu - myślę, że jak ktoś nie kasuje po 2 kg winogron dziennie to jest ok
te surowe i niepasteryzowane to wiadomo, bo to nawet w śladowych ilościach może doprowadzić do salmonellozy czy toksoplazmozy ale reszta bez przesady ani w jedna ani w druga, bo zwariować można
![]()
0
No wlasnie taki kupie bo wyslalam meza i przyniosl jakies dziadostwo
A jesli moge spytac to jakie te krople kuppilas do nosa ?