Anusiak1990
Fanka BB :)
U mnie maja tego calego doplerra czy cos wiec chyba polozna będzie sprawdzić czy serduszko bije. Wlasnie tez slyszalam ze te fale niw sa jakos tam super bezpieczne na bardzo wczesnym etapie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny,
dołączam nieśmiało [emoji849]
Mam na imię Aneta. Dopiero co skończyłam 42 lata.
Jeśli się uda to w okolicach Wigilii urodzę trzecie dziecko.
Synowie mają 14 i 12 lat [emoji39]
Rok temu w 9 tyg. miałam ciążę obumarłą i indukowano poronienie.
Łyżeczkowania nie miałam, tabletki załatwiły temat.
Teraz nie potrafię się cieszyć.
W głowie myśl, że wszystko się może zdarzyć..Wiek też robi swoje.
Trzymam za nas wszystkie kciuki i serdecznie Was pozdrawiam [emoji4]
Gratulacje i witamy!! Teraz musi być dobrze!!Hej dziewczyny,
dołączam nieśmiało [emoji849]
Mam na imię Aneta. Dopiero co skończyłam 42 lata.
Jeśli się uda to w okolicach Wigilii urodzę trzecie dziecko.
Synowie mają 14 i 12 lat [emoji39]
Rok temu w 9 tyg. miałam ciążę obumarłą i indukowano poronienie.
Łyżeczkowania nie miałam, tabletki załatwiły temat.
Teraz nie potrafię się cieszyć.
W głowie myśl, że wszystko się może zdarzyć..Wiek też robi swoje.
Trzymam za nas wszystkie kciuki i serdecznie Was pozdrawiam [emoji4]
Można puścić, ale na krótko. Też zależy od jakości sprzętu. Jak stary to lepiej faktycznie nie.Hejo! U nas też paskudna pogoda... Ale chciałam podpytac o coś innego. Czy lekarz Wam tak szybko puszcza do posłuchania bicie serca? Bo ja nie wiem czy jestem przewrazliwiona czy co ( Jak z tym imbirem ) mi lekarz pokazał serduszka, ale powiedział że absolutnie nie można słuchać na tak wczesnym etapie, żeby fale nie zaszkodziły dzieciom... nie wiem czy to po poronieniu czy generalnie nie puszcza z dźwiękiem nikomu...Ale widzę, że większość z was albo słyszała już, albo usłyszy lada dzień
![]()
Dziewczyny a wy tez macie tak (obecnie 9 tydzien) ze jak nie zjem co 3-4 h to tak mnie ssa w zoladku ze masakra a na dodatek jak sie mie zje to od razu mdli![]()
Też tak mam, ja to jem co godzinę chrupka kukurydzianego albo nawet tic taca, im dłużej nie jem tym mocniej mdliDziewczyny a wy tez macie tak (obecnie 9 tydzien) ze jak nie zjem co 3-4 h to tak mnie ssa w zoladku ze masakra a na dodatek jak sie mie zje to od razu mdli![]()
Dziewczyny a wy tez macie tak (obecnie 9 tydzien) ze jak nie zjem co 3-4 h to tak mnie ssa w zoladku ze masakra a na dodatek jak sie mie zje to od razu mdli![]()
To chyba moj jedyny objaw co mam rano jak sie obudze ssie i tak wlasnie co te 3,4h ..no plus bol piersi ale to rzadko i nie codziennieDziewczyny a wy tez macie tak (obecnie 9 tydzien) ze jak nie zjem co 3-4 h to tak mnie ssa w zoladku ze masakra a na dodatek jak sie mie zje to od razu mdli![]()