Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Krew do badania podwójnego pappa pobierana jest ręki czy z brzucha?może glupie pytanie ale nie znalazlam info na ten temat. A umowilam sie na usg genetyczne plus papa na 05.06. I wolałabym wiedzieć jak to wygląda. Może któraś z was miala i wie?
Moj lekarz nie puszcza dzwieku, tez mowi że to nie jest obojętne. Natomiast pokazuje.Hejo! U nas też paskudna pogoda... Ale chciałam podpytac o coś innego. Czy lekarz Wam tak szybko puszcza do posłuchania bicie serca? Bo ja nie wiem czy jestem przewrazliwiona czy co ( Jak z tym imbirem ) mi lekarz pokazał serduszka, ale powiedział że absolutnie nie można słuchać na tak wczesnym etapie, żeby fale nie zaszkodziły dzieciom... nie wiem czy to po poronieniu czy generalnie nie puszcza z dźwiękiem nikomu...Ale widzę, że większość z was albo słyszała już, albo usłyszy lada dzień
![]()
Wszystko będzie dobrze. Nic sie nie denerwuj o której wizyta?Ja ledwo po pracy żyję. Śniadanie które miałam nie chciało dzisiaj wejść, szczególnie po wymiotach, ale trochę wmusiłam . później byłam taka głodna, że kręciło mi się w głowie. Po pracy położyłam się odpocząć i zasnęłam.teraz leżę i nie chcę wstawać bo czuję ciężkośc w żołądku ciągle. Do tego stresuje się jutrzejszą wizytą- jak byłam 1 raz pęcherzyk był taki malutki, że podejrzewam, że ciąża jest młodsza i nie wiem czego się spodziewać.
Wszystko będzie dobrze. Nic sie nie denerwuj o której wizyta?