Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w Anglii i tutaj ciąże prowadzi polozna tak jak i poród / chyba, ze są komplikacje to wzywa się lekarza lub w trakcie ciazy umawia ginekologa ..
Wszystko ogarnia- badania krwi/ wizyty/ umawia usg i 24 na telefonie jeżeli potrzeba![]()

Ja i w tej ciazy w której poroniłam i poprzedniej z której mam synka słyszałam bicie na chwilkę takze nie wiem czy to jest aż tak szkodliwe. Oby nie...Trochę się teraz wystraszyłam, bo nie słyszałam żeby to było coś złegodzisiaj wogole mam stresujący dzien wszystko naraz się zebrało akurat dzisiaj.
![]()
Ale burak. Najlepiej wszystko prywatnie robic tylko po co te skladki placic ehh.Cześć wszystkim
Muszę się Wam ,wypłacać
Mam nadziej, że jesteście wyspane bardziej niż ja. Ostatnio budzę się o 4 i nie mogę spać,śnią mi się jakieś koszmary
Wczoraj miałam wizytę u internisty. Dostałam już jakiś czas temu skierowanie od ginekolog na sprawdzenie : zespołu antyfosfolipidowego. I wiecie co, Ci niemcy to id...ci !!
Nie dość że czekałam na wizytę 3 tygodnie ( aby pobrać krew) to jeszcze mnie odesłał z kwitkiem. Ponieważ jesli nie chcę, aby on był moim lekarzem rodzinnym to mi badań nie zrobi. I tyle,do widzenia. Z kolei mój lekarz rodzinny jest przede wszystkim lekarzem rodzinnym a jako drugą specjalizację ma internista, taka głupota, że nie może mi w takiej sytuacji zrobić tego badania.Prawie mi nerwy puściły i się popłakałam. Tak się wczoraj zestresowałam, że mnie dość mocno brzuch bolał a rano miałam plamienie
I już analizuję ,swoje objawy które się zmniejszyły, a do wizyty mam jeszcze 2 tygodnie. Chyba oszaleję do tego czasu.
Witam KarolinaMagdalena tak,oczywiscie,ze moze wypisac recepty.Witajcie mamusie, jestem w 6tc i 4dpierwsza wizytę mam dopiero 8 maja, więc czekam z niecierpliwością. Jest to moja druga ciąża, pierwsza straciłam w październiku w 8tc z niewiadomych przyczyn. Lekarz polecił mi, żebym przyjmowała luteine dopochwowa 2x dziennie i duphaston 2x dziennie jak tylko zobaczę 2 kreski na teście. Mam jednak jedno pytanie, leki mi się już kończą a do wizyty jeszcze sporo czasu i nie ma możliwości jej przyspieszyć. Czy lekarz rodzinny może wypisać mi receptę? Nie mam pojęcia co robić. Pozdrawiam
![]()