Anusiak1990
Fanka BB :)
Ja mialam isc w poniedziałek ale musialam przelozyc wizyte na wtorek... Ehh tez mam stresik. Ale będzie dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam isc w poniedziałek ale musialam przelozyc wizyte na wtorek... Ehh tez mam stresik. Ale będzie dobrze
Oby ! Będę trzymać za nas kciukiJa mialam isc w poniedziałek ale musialam przelozyc wizyte na wtorek... Ehh tez mam stresik. Ale będzie dobrze
Ja tez. Ja ide na 11.15Oby ! Będę trzymać za nas kciuki
Pragnę sobie pozwolić na kawę ale mnie mdli na sam zapach hehe ale jak byłam z synkiem w ciąży to mój gin mówił że mogę pić ale takie max dwie słabe , piłam jedną dziennie przez prawie całą ciążę , teraz tylko o niej marzęPytanie z innej beczki… Czy pozwalacie sobie na kawe? Jeśli tak na ile dziennie?
Pragnę sobie pozwolić na kawę ale mnie mdli na sam zapach hehe ale jak byłam z synkiem w ciąży to mój gin mówił że mogę pić ale takie max dwie słabe , piłam jedną dziennie przez prawie całą ciążę , teraz tylko o niej marzę![]()
Zazdroszczę Ci tej kawy... Ja nie moge.. Kiedys to 4 to bylo tak akurat. A teraz zapuchu nie moge znieśćOjej… Mi się za to smaki nie zmieniły. Na kawę jak miałam ochotę tak mam…
Pozwalam sobie na jedną z ekspresu + mleko. Na pięć ziarenek kawy mam na myśli moc – robię kawę z jednego ziarenka. Teraz od 2 h myślę o drugiej kawie i tak się obawiam czy można…
Przyznam szczerze, liczyłam na to że będę miała obrzydzenie do kawy i problem sam się rozwiąże.
Możliwe, ale za drugim razem jak byłam tylko nacieta, to w zasadzie odczuwalam bardzo mały dyskomfort, w trzy godziny po porodzie sama jechałam na inne piętro nakarmić dziecko, bo nie mieli wolnych miejsc, położyli mnie na ginekologii, a ja powiedziałam im że w takim razie zabraniam dokarmiac dziecko i musieli mi umożliwić przychodzenie do cory co dwie godziny. I zaraz nastepnego dnia znalazła się sala dla nasPonoć jak za pierwszym razem się pęklo lub było nacięcie to na 99% i tak by pękło zaraz obok zszycia ..
I ja , chodzę jak zombie , śpię strasznie dużo. 12h dziennie łącznie i jak wstaje z popołudniowej drzemki to tylko odliczam czas do 21 jak znów pójdę spaćZazdroszczę Ci tej kawy... Ja nie moge.. Kiedys to 4 to bylo tak akurat. A teraz zapuchu nie moge znieść