martuśka0103
Fanka BB :)
U mnie się piecze chleb i wszedzie okna otwarte mam bo nie moge znieść zapachuMatko ja bym nie zniosła smażenia placków. Ani czegokolwiek![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie się piecze chleb i wszedzie okna otwarte mam bo nie moge znieść zapachuMatko ja bym nie zniosła smażenia placków. Ani czegokolwiek![]()
Ja zawsze piekłam chleb na zakwasie ale zrezygnowałam. W ogole gotowanie dla mnie to karaU mnie się piecze chleb i wszedzie okna otwarte mam bo nie moge znieść zapachu![]()
U mnie dzieci wiedzą a jak dzieci wiedzą to tak jakby wszyscy wiedzieliEhh te placki, ja się muszę mocno powstrzymywać by ich nie zrobić !!Dziewczyny, a czy wy już powiedzieliście wszystkim o ciąży?
Czy trzymacie to dla Was do końca 1 trymestru?
![]()
U mnie wiedzą w pracy, mąż i dwie siostry z resztą czekam do 13 tygEhh te placki, ja się muszę mocno powstrzymywać by ich nie zrobić !!Dziewczyny, a czy wy już powiedzieliście wszystkim o ciąży?
Czy trzymacie to dla Was do końca 1 trymestru?
![]()
Jeszcze jaZobacz załącznik 969731Jak chcecie się dopisać, coś zmienić albo ja gdzieś się pomyliłam to już na priv zapraszamJeśli pominęłam jakiegoś aniołka to też proszę o przypomnienie, chyba że mamy sobie nie życzą takiego upamiętnienia to usunę.