Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteś rocznik 88? Mamy tyle samo dzieci. Poronienie w podobnym okresie, ten sam wzrost, aż sie boje myśleć co jeszczeJesteś jakaś zaginiona siostra bliźniaczka czy co Ha Ha
Jeszcze ja termin na 17.12Uzupełniłam listę, jeśli jeszcze ktoś chce się dopisać/ wprowadzić jakieś zmiany to piszcie do mnie proszę na priv, bo nie jestem w stanie wychwycić wszystkich postów.Zobacz załącznik 969988
Wczoraj tez mi lekarka wspominala o Sosnowcu ale ma mam blizej do Bytomia.Ja jestem z Sosnowca i poleciła mi 2 miejsca, jedno dość blisko więc tam w piątek zajrzę się zapisać, bo będę w okolicy. Nie pamiętam nazwy teraz, ale fajnie że darmoweZawsze trochę kasy w kieszeni.
Szkoda że akurat 12-13 tc wypada mi w sesji i ciężko będzie się umówić ale zobaczymy
Czekamy na dobre wieści ❤❤❤❤Hej dziewczyny! Tyle postów że nie mogę nadążyć za Wamiostatnio przez pracę wycieta z zycia... Wizyta jutro o 12
![]()
Moze zimne oklady pomoga ? Mnie ratuje to na migrenyJak mnie dzisiaj boli głowa [emoji22] chce mi rozerwać ja ... wzięłam już tabletkę, ale tak naprawdę mało co ból się zmniejszył i będę musiała powtórzyć pewnie ... paracetamol jest za słaby na moje bóle głowy jak już są
Ja polecam klinike Sodowskich w Katowicach na ligocie ewentualnie femine na Brynowie słyszałam ze robia tez badania w galerii LiberoWczoraj tez mi lekarka wspominala o Sosnowcu ale ma mam blizej do Bytomia.
Moze zimne oklady pomoga ? Mnie ratuje to na migreny