emilqqs
Fanka BB :)
Też bym to tak interpretowałaSpokojnie..mysle,ze mowiac,ze sie ewakuuje- mial na mysli,ze krwiak sam wyleci zamiast sie wchlonąc bo mnie wlasnie pierwszy wylecial calkowicie poprostu. Glowa do gory!! :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też bym to tak interpretowałaSpokojnie..mysle,ze mowiac,ze sie ewakuuje- mial na mysli,ze krwiak sam wyleci zamiast sie wchlonąc bo mnie wlasnie pierwszy wylecial calkowicie poprostu. Glowa do gory!! :-)
Ciąża 3 jedna donoszona,druga poroniona,i teraz ❤11(10+2)Ojej ale już ładny okrągły brzuszekto Twoja pierwsza ciąża?
Który to tydzień?
![]()
Kochana w pierwszej ciazy bylam w 8 tygodniu zaczęłam krwawić przez duzego krwiaka ktory był wiekszy od malenstwa ale ze to juz 8 tyg byl to nie zagrazało leżenie najlepsze nie dźwigaj nie stresuj i wchlonie sie zobaczysz ....Hej dziewczyny
Dawno się nie odzywałam bo jakoś tak nie miałam czasu. Jestem po wizycie i powiem wam, że podłamałam się dzisiaj 9t+1 , nie wiem czy to za sprawą lekarza czy ogólnie przeraził mnie ten krwiak który pokazał się na usg. Żadnych plamień, krwawień nic nie miałam a tu lekarz do mnie 4 cm krwiak musi Pani odpoczywać leżeć i może się wchłonie albo jak to powiedział ,,ewakuuje"" się na zewnątrz. O dzidz tylko wspomniał to jest wszystko okej akcja serca jest nawdt nie powiedział mi tętna płodu trochę się poczułam jakby nas spisał na straty ...
Też mam wielkie cyckiJa niewiele wieksza bo 163 ale waga 68 masakra ale to byla taka moja waga standard ja mam mega cycki i chyba to swoje wazypo ciazy wazylam 62kg to bylo w grudniu w styczniu zaczelam brac ovarin zeby zajsc w ciaze i przy nim waga zaczela isc do gory ale nie zaluje. Odstawilam go poddalam sie i pyk. U nas gradobicie...
Ja tez miałam termin tydzień późniejTo tak jak ja urodziłam starszego syna mężowi na urodziny gdzie termin tydz później był, a teraz mam na swoje ur termin prawie![]()
W każdej ciąży robiłam co 2 tyg.Dziewczyny a planujecie sobie robienie zdjec np co miesiac a potem miec taka pamiatke jak roslysmy ?
10+4tc a waga bez wiekszych zmian.Który to tydzień?? A jak waga, o ile wzrosła?![]()
U mnie niby tez wszystko ok a chodze co 3 tyg bo na wizyty kontrolne mi tak kazal gin przychodzic.Ja byłam u mojej ginekolog 10 kwietnia, teraz 8 maja. I dziwiła się, czemu taka długa przerwa pomiędzy wizytami - ale u nas przez weekend majowy. Teraz zapisałam się za 3 tygodnie, bo tak kazała... A wizyta za prawie 5 tygodni, to jednak długo... Dodam, że moja ciąża przebiega pomyślnie, wszystkie wyniki ok, żadnych krwiaków ani innych niemiłych niespodzianek..
Ja wczoraj mialam taki dzien. Moj tez czasem.sie za glowe lapie jak mnie tak sluchaHej dziewczyny! Ja znowu dziś mam ciężki dzien ledwo żyje albo mnie brzuch boli albo mnie mdli albo sama nie wiem co mi się dziejemąż już chyba słuchać nie może mojego ''stękania''
Łaski, miałam pytać jak u Was wygląda sprawa z libido....bo u mnie szaleje