kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Hahaha ja tez powoli mam takie humorki
dodatkowo znowu wrocil mi wech x milion i znowu mnie mdli. Malo tego wczorajszs migrena to mnie wykonczyla. A dzis chodzi za mna cos dobrego a nie wiem co 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też juz się kochana o tym przekonałam,że lepiej się nie cieszyć za szybko hahaI dupa blada, wymioty wróciły ze zdwojoną siła [emoji30] zwróciłam jedzenie z całego dnia [emoji849][emoji849] ehhhh już się tak cieszyłam [emoji30]
U nas od rana piękne słoneczko,ale troche zimno ja narazie powiedzmy ,że ok trochę cos mnie gardlo boli ale pije rumianek oby pomoglJa wstałam z okropnym bólem głowy. Póki co zwalam to na pogodę bo się chmurzy i jest brzydko a wczoraj było pięknie. Nawet grilla odpalilismy wieczorem bo obiecałam 3 letniemu siostrzencowi no i wiadomo nie było wyjścia.
A wy jak się dziś czujecie?
A który to tydzień? Pamiętam jeszcze niedawno pisałaś że nie masz dolegliwości ale niestety każda z nas to chyba czeka... :/Powodzenia. Ja od 2 tyg mdłości zazwyczaj w porze przed południem i wieczorem ale póki co bez wymiotów i mam nadzieję że nie przyjdą. Chociaz wczoraj to mnie tak napinalo, cieszyłam się tylko że pies nie chciał wyjść na spacer w tym czasie bo byłam sama i nie dałabym rady ale po ok 2 h przeszło...Eh nie mam siły, od rana mdłości okropne, a dziś na uczelni do 17. 30, boje się że będę tam wymiotować.
9A który to tydzień? Pamiętam jeszcze niedawno pisałaś że nie masz dolegliwości ale niestety każda z nas to chyba czeka... :/Powodzenia. Ja od 2 tyg mdłości zazwyczaj w porze przed południem i wieczorem ale póki co bez wymiotów i mam nadzieję że nie przyjdą. Chociaz wczoraj to mnie tak napinalo, cieszyłam się tylko że pies nie chciał wyjść na spacer w tym czasie bo byłam sama i nie dałabym rady ale po ok 2 h przeszło...