Ja ostatnio pije ciągle herbatkę malina z żurawina. Bo moja ukochana mięta mnie obrzydza samym zapachem.U nas od rana piękne słoneczko,ale troche zimno ja narazie powiedzmy ,że ok trochę cos mnie gardlo boli ale pije rumianek oby pomogl![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ostatnio pije ciągle herbatkę malina z żurawina. Bo moja ukochana mięta mnie obrzydza samym zapachem.U nas od rana piękne słoneczko,ale troche zimno ja narazie powiedzmy ,że ok trochę cos mnie gardlo boli ale pije rumianek oby pomogl![]()
Staram się robić podobnie. Wolę chwycić warzywo albo owoc... Mimo że tam pewnie też chemia hehJa dziś też zaczynam 11 tydzień. Ja dolegliwości ciążowych typu mdłości i wymioty nie miałam, a dziąsła na razie przestały boleć
Dziewczyny, czy wy odczuwacie delikatne kłucia w podbrzuszu? Mi nic nie dolegało, ale całą sobotę sprzątałam i zaczęłam czuć tam delikatne kłucia. Bez żadnych plamień.
Co do jedzenia, ja chipsów ogólnie nie jadałam ale w ciąży szczególnie nie, bo jednak nie można się w nich doszukać niczego dobrego dla zdrowia zwłaszcza teraz, gdy od nas zależy też zdrowie maluszkastaram się unikać też kupnych ciastek i innych rzeczy, ze składem na pół opakowania
Miłego dnia!![]()
Ja samą żurawinkę tez pijeJa ostatnio pije ciągle herbatkę malina z żurawina. Bo moja ukochana mięta mnie obrzydza samym zapachem.a na gardło to pamiętam że babcia kazała zawsze płukać szałwia.
No pewnieMyślę że raz na jakiś czas to i paczka czipsow nie zaszkodzi czy ciastka sklepowe. Dopóki to nie jest podstawa diety to czasami można pogrzeszyc.
Eh teraz mnie wystraszylas ja 8t3d a wizytę miała 2 tyg temu a teraz kolejna jak noc się nie bd działo to 10 czerwca... A miałaś plamienia?Hej dziewczyny miałam pojsc teraz na drzemke ale zasnąć nie moge a jestem zmęczona.
U mnie 8t1i doła mam bo w tym tyg w 1 ciąży serce bić przestało. Na szczęście w następnym tyg wizyta
Co do ruchów niby w 16tc sie czuje, niektóre kobiety moga poczuć szybciej kwestia indywidualna![]()