reklama
Ale cudowny duet ❤To i ja się pochwalę moim piesiolkiem mamy jeszcze rybkiZobacz załącznik 973464
kaddafi4321
Aktywna w BB
Widzę że faktycznie przewaga jest psiakow ja jestem szczęśliwa właścicielka rudego kocura wabi się Rambo. Dzisiaj doszedł do nas jeszcze Nemo ale tra socjalizacja więc zdjęcie mogło by go zestresowac ale podrzucam wam mojego tygrysa
Lilijanka85
Fanka BB :)
Mówiłam w restauracji, że jestem w ciąży. Powiedziała, że to nic nie zmienia, bo termin normalny ma na listopad... A ja na cito mam@Lilijanka85 6 czerwca? Powołaj się na ustawę "za życiem" maja 7 dni, żeby Cię przyjąć. Ja wczoraj dzwoniłam do diabetologa i dzisiaj już miałam wizytę tylko musiałam przynieść skierowanie od rodzinnego i kartę ciąży do skserowania![]()
Lilijanka85
Asiu, ja mieszkam 2 BolesławcuOooo! Mieszkalam w Legnicy 4latai od dziecka odwiedzam to miasto regularnie bo dziadkow mam tam
![]()
No i żeby nie było ona dostaje jeść tylko taka jej natura. Bo wszyscy mi mówią że ona za chuda. ;(To moja wredna malpa
Anusiak1990
Mi sie kotki zawsze strasznie podobaly ale niestety nie moge miec bo dostaje alergii dusznosci i wysypki a przy psach tak nie mam...
reklama
kasiaaaaaa
Jejku macie śliczne zwierzaczki
) jak tylko zgram zdjecia na telefon to wysle wam swojego labusia