reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2019

Ja po pracy w koncu w domu [emoji25] widze wasze sliczne zwierzatka to i ja wam pokarze Sparkiego [emoji23] juz ponad rok ze mna a do tej pory gryzie...
2018-01-30-22-55-51-853.jpeg

reklama
Widzę, wszystkie wrzucają zdjęcia zwierzaków... To może i ja wrzucę swój zwierzyniec
Ja mam kota, ale to taki z litości, nawet do domu nie wchodzi. Ale zaraz czeka nas przeprowadzka na wieś, chcemy kupić szczeniaka amstaffa, a na przeciw domu mamy koniki ❤️ które kocham od dziecka i mam nadzieję, że moje dzieci też pokochają. Zwłaszcza, że możemy je dosiadac kiedy chcemy, bo wlascielami są ludzie, od których kupujemy dom. Ubolewam tylko, że w tym roku raczej nie pojeżdżę

Załączniki

• IMG_20190516_211814.jpg
    IMG_20190516_211814.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 78
Widzę, wszystkie wrzucają zdjęcia zwierzaków... To może i ja wrzucę swój zwierzyniec
Ja mam kota, ale to taki z litości, nawet do domu nie wchodzi. Ale zaraz czeka nas przeprowadzka na wieś, chcemy kupić szczeniaka amstaffa, a na przeciw domu mamy koniki ❤ które kocham od dziecka i mam nadzieję, że moje dzieci też pokochają. Zwłaszcza, że możemy je dosiadac kiedy chcemy, bo wlascielami są ludzie, od których kupujemy dom. Ubolewam tylko, że w tym roku raczej nie pojeżdżę
Sliczne dzieciaczki :)) ile maja lat ? Duza roznica chgva miedzy nimi nie jest ? Fajnie masz z ta przeprowadzka zawsze cisza i spokoj :)

Niezawodne koleżanki! Byłam dzisiaj u ginekologa i po wizycie mam mętlik w głowie. Na pierwszej wizycie wyszło mi że w czwartek mam 6 tydzien 2 dzień a teraz tez w czwartek 9 tydzien i 5 dzien ... czy moga wychodzic co wizyta, że w sumie płód jest młodszy/starszy? Gdzieś czytałam, że na tym etapie ocena jest bardzo precyzyjna, bo we wczesnej ciąży rosną tak samo...
20190516_210423.jpg

@Mythopoeia mi sie wydaje ze moze tak być jesli nie wiadomo kiedy bylo zapłodnienie. Nie zawsze termin jest zgodny z porodem lub po prostu dziecko moze byc mniejsze lub wieksze.Tak mi się wydaje ;)

@Lilijanka85 przysługuje ci takie prawo, poczytaj sobie, bo musimy o siebie teraz bardziej dbać niż kiedykolwiek ;) możesz zadzwonić jeszcze raz i powiedz o tej ustawie i w przeciwnym razie jeśli Cię nie zapisze w ciągu tygodnia składasz skargę do kierownika placówki i nfz. Trzeba walczyć o swoje ;)

reklama
Do góry