Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przy pierwszej corce kilka dni przed naszym weselem dalam ostro w palnik i nawet dziwilo mnie ze mimo ze Tyle wypilam nic mi nie jest na własnym weselu nie wypilam nic bo bylo mi niedobrze ale tlumaczylam sobie to stresem. @mialam miec w dzień ślubu ale oczywiście nie przyszla wieczorem zajadalam sie sledziami kwasnymi i wtedy moj maz powiedział że chyba w ciazy jestem a ja oczy jak 5zl no bo niby czemu ano niby temu ze zjadlam wszystkie ryby jakie tylko byly a nigdy nie jadlam takich cudow. Na drugi dzien okazalo sie ze test pozytywny stres niesamowity no bo na kilka dni ostro pobalowalam a juz w ciazy bylam ale do któregoś tygodnia od poczecia dzidzia jest chroniona. Takze luzik.Ja wcale nie pijam, naprawdę rzadko, jakieś smakowe coś od czasu do czasu. A jak na złość była impreza jak byłam już w ciąży a nie wiedziałam i sporo wypiłam [emoji15]
Moj brzuch tez zmienia swoje rozmiary 2 dni jest duzy pozniej kilka dni malutki i znowu wielki beben.U mnie rodzina juz wie nie dalo sie ukryc bo dostal.zwolnienie i nagle wyladowalam w domu zamiast pracować. Po drugie.ja bym nje wytrzymala nie mowiac mamie jestesmy bardzo zwiazane. Ja sie dzis zajadam truskawkami tak bosko pachnialo nimi ze nie wytrzymalam. Ej ost wam.pisalam ze juz mam.mega duzy brzuch a dzis znowu plaski mega ja to.juz nie wiem.na jakiej zasadzie to dziala.u nas dzis mega parno i ponad 30 stopni.

Słońce spokojnie.Zaczelam krwawic... Nie plamic krwawic