Pewnie, że dam znać wizyta o 12:30 oczywiście już mnie stresik łapie..Daj znaka co u malenstwa jak bedziecie poo ktorej masz wizyte?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie, że dam znać wizyta o 12:30 oczywiście już mnie stresik łapie..Daj znaka co u malenstwa jak bedziecie poo ktorej masz wizyte?
Mnie tak bolało z 3 dni, ale na badaniu lekarz powiedział że młody rośnie i nie widzi nic związanego z rozejściem. Teraz od czasu do czasu odczuwam ciągnięcie na dole, ale nie ma już bólu przy chodzeniu czy przekładaniu.Hejka,
Ayla1414 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
U mnie przeziębienie przeszło, ale od dwóch dni dość mocny ból pachwin, spojenia łonowego przy poruszaniu się i oczywiście przy przekładaniu na bok w nocy.
Rozmawiałam wczoraj z lekarzem prowadzącym, podejrzewa rozejście spojenia łonowego, mam nadzieję, że będzie w granicach normy, bo inaczej to katastrofa.
Czy któras z Was też to przechodzi?
DziękujemyHejka,
Ayla1414 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia [emoji141][emoji1774].
U mnie przeziębienie przeszło, ale od dwóch dni dość mocny ból pachwin, spojenia łonowego przy poruszaniu się i oczywiście przy przekładaniu na bok w nocy [emoji19].
Rozmawiałam wczoraj z lekarzem prowadzącym, podejrzewa rozejście spojenia łonowego, mam nadzieję, że będzie w granicach normy, bo inaczej to katastrofa.
Czy któras z Was też to przechodzi?
Mnie tak bolało z 3 dni, ale na badaniu lekarz powiedział że młody rośnie i nie widzi nic związanego z rozejściem. Teraz od czasu do czasu odczuwam ciągnięcie na dole, ale nie ma już bólu przy chodzeniu czy przekładaniu.
Mam nadzieję, że szybko przejdzie i nic poważnego nie będzie
Ayla1414 - gratulacje!![]()
Hejja po prenatalnych wszystkie narządy pięknie pracują lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości, tylko powiedział, żeby kontrolować wzrost bo na dzień dzisiejszy 29+4 waży około 1300g więc jak powiedział mieści się w normie, ale jest poniżej przeciętnej. Jak zapytałam o przyczynę to stwierdził, że najwidoczniej taka moja uroda, że będę rodziła mniejsze dzieci, ale gdyby mały odbiegał od normy powyżej dwóch tygodni to wtedy należy przerwać ciążę..
To superHejja po prenatalnych wszystkie narządy pięknie pracują lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości, tylko powiedział, żeby kontrolować wzrost bo na dzień dzisiejszy 29+4 waży około 1300g więc jak powiedział mieści się w normie, ale jest poniżej przeciętnej. Jak zapytałam o przyczynę to stwierdził, że najwidoczniej taka moja uroda, że będę rodziła mniejsze dzieci, ale gdyby mały odbiegał od normy powyżej dwóch tygodni to wtedy należy przerwać ciążę..