młoda1994
Fanka BB :)
To mogło nic nie widać. Dużo zależy od sprzętu mi w 4+6 było widać 4mm pęcherzyk ale tylko pęcherzyk. Spokojnie poczekaj i się nie denerwuj bo to nie pomoże a zaszkodzi.Takie cos mam w aplikacji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To mogło nic nie widać. Dużo zależy od sprzętu mi w 4+6 było widać 4mm pęcherzyk ale tylko pęcherzyk. Spokojnie poczekaj i się nie denerwuj bo to nie pomoże a zaszkodzi.Takie cos mam w aplikacji
Przykro mi i tyle mocno [emoji3590]Pojawiła się żywa krew [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji26][emoji26][emoji26] Czyli musiała to być ciąża biochemiczna...
Kochana ja miałam Blade kreski. Mam zdjęcia testów ale przyciemnianych bo inaczej tylko było ledwo widoczne gdzie na żywo było widać kreski. Poniżej wrzucam swoje testy. Ten ostatni jest 2 dni przed wizytą a pęcherzyk już był widoczny czyli beta w krwi około 1000 lub ponad (nie jestem pewna bo nie robiłam ale pęcherzyk widać przy becie 1000-2500Kurde niby tak ale różne się słyszy ze nie każdej kobiecie wychodzą mega kreski na testach a pobrali Ci krew na betę dzisiaj czy nie ? Jak do poniedziałku będzie okej to leć jeszcze na betę w poniedziałek będziesz miała jasność
Kochana ja miałam Blade kreski. Mam zdjęcia testów ale przyciemnianych bo inaczej tylko było ledwo widoczne gdzie na żywo było widać kreski. Poniżej wrzucam swoje testy. Ten ostatni jest 2 dni przed wizytą a pęcherzyk już był widoczny czyli beta w krwi około 1000 lub ponad (nie jestem pewna bo nie robiłam ale pęcherzyk widać przy becie 1000-2500Zobacz załącznik 1101512Zobacz załącznik 1101513Zobacz załącznik 1101515
Ja byłam w szoku. Szłam z myślą że znowu coś z hormonami a tam mi mówi że wszystko ok pęcherzyk ciążowy 4mm mała torbiel ale nie groźna przy ciąży i że mam brać folik no i dawkę 150 euthyroxu biorę dodatkowo witaminę d3 bo mam niedobór witaminy z grupy B i witaminę C i EAha no to ja już nie wiem![]()
[emoji26][emoji26][emoji26] To jest cholernie niesprawiedliwe. Wiem że cię to nie pocieszy ale ja straciłam 4 ciąże jedna biochemiczna druga w 6tc trzecia w 14tc czwarta puste jajo plodowe (OM 9TC)Straszną pustke czujeciagle płacze
![]()
Masz torbiel ciałka żółtego? Masz jakieś objawy, coś Cię boli?Ja byłam w szoku. Szłam z myślą że znowu coś z hormonami a tam mi mówi że wszystko ok pęcherzyk ciążowy 4mm mała torbiel ale nie groźna przy ciąży i że mam brać folik no i dawkę 150 euthyroxu biorę dodatkowo witaminę d3 bo mam niedobór witaminy z grupy B i witaminę C i E
[emoji26][emoji26][emoji26] To jest cholernie niesprawiedliwe. Wiem że cię to nie pocieszy ale ja straciłam 4 ciąże jedna biochemiczna druga w 6tc trzecia w 14tc czwarta puste jajo plodowe (OM 9TC)