martini6
Fanka BB :)
Bardzo dobrze, tylko uciążliwy jest dla mnie ból piersi i sutek. 25lutego, miałam ostatni okres. Dziś będę wiedziała czy jutro czy we czwartek wizyta. [emoji4]
To jedziemy na jednym wózku ja tez 25 luty ostatnia miesiączka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo dobrze, tylko uciążliwy jest dla mnie ból piersi i sutek. 25lutego, miałam ostatni okres. Dziś będę wiedziała czy jutro czy we czwartek wizyta. [emoji4]
O no to dużo tych badań. Ja mam gin 60km od mojego miejsca zamieszkania co trochę mnie irytuje ale dam radę.
To jedziemy na jednym wózku ja tez 25 luty ostatnia miesiączka [emoji3526] ja jutro badania krwi i tez w czwartek wizyta i nie mogę się doczekać usg [emoji1374] to czekamy na wieści po wizyciea betę robiłaś już ?
Żaden gin w mieście nie chciał mnie przyjąć (koronawirus) albo brak miejsc dla nowych pacjentek.No to tez kawałek masz do gina. No dużo dużo zobaczymy ile zapłacę ;p
Długo się staraliscie?Nie robiłam bety. Robiłam test w tamtym tyg. Ale już wiedziałam że nie dostanę miesiączki w terminie w marcu, przeczuwalam to [emoji16]
Ja w poprzedniej ciąży używałam balsamu z palmersa. Nie wiem czy to jego zasługa, w sumie w to wątpię, w każdym razie nie mam ani jednego rozstępuMacie jakieś kremy albo coś podobnego poleconego na rozstępy? Chce uniknąć sporych rozstępów oczywiście jeśli się tak da [emoji16][emoji16]
Długo się staraliscie?
Żaden gin w mieście nie chciał mnie przyjąć (koronawirus) albo brak miejsc dla nowych pacjentek.
Ja w poprzedniej ciąży używałam balsamu z palmersa. Nie wiem czy to jego zasługa, w sumie w to wątpię, w każdym razie nie mam ani jednego rozstępu![]()