Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam , pomyślałam że napiszę bo w sumie nic nie trace, byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź w tych okolicznościach szczególnie, raczej wiadomo o co chodzi. Jakieś porady. Jestem w ciąży po raz pierwszy ,7 tydzień. Nie mogę skontaktować się z ginekologiem u którego byłam pierwszy raz a na pogotowiu mam obawy że mnie od męża odizolują i zaczną diagnozować na coś czego nie mam ale do rzeczy. Od 5 dni nie mam na nic siły, czytałam że w ciąży to normalne ale ja nie mam siły nawet chodzić do kuchni , zrobić sobie jedzenia, dłużej czyli z 10 min siedzieć , dłużej niż 5 min stać, a miewam nawet osłabienie na leżąco . Strasznie szybko się męczę, miałam tez przez to problem z dusznościami po śmiesznie lekkim wysiłku. Od 5 dni w sumie leżę praktycznie , i nie wstaje jak nie muszę to np do toalety i wymiotować. Nie miałam siły nawet się umyć. Czy aż takie objawy nadal są w normie? Ginekolog u którego byłam zlecił mi badania ale mowil bym zrobiła dopiero przed kolejną wizyta czyli za około 3 tyg. Zaczęłam brać Doppler Herz dla ciężarnych, bardzo proszę o poradę jeśli można. USG było ok, żadnych krwawień. Bardzo dziękuje. Ps. Grudniowa 2020.
Moze cisnienie lub anemia? Ja tez czuje sie bardzo slabo, zaslablam kilka razy a zawsze bylam wulkanem energii mysle ze hormony maja bardzo duzy wplyw na toWitam , pomyślałam że napiszę bo w sumie nic nie trace, byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź w tych okolicznościach szczególnie, raczej wiadomo o co chodzi. Jakieś porady. Jestem w ciąży po raz pierwszy ,7 tydzień. Nie mogę skontaktować się z ginekologiem u którego byłam pierwszy raz a na pogotowiu mam obawy że mnie od męża odizolują i zaczną diagnozować na coś czego nie mam ale do rzeczy. Od 5 dni nie mam na nic siły, czytałam że w ciąży to normalne ale ja nie mam siły nawet chodzić do kuchni , zrobić sobie jedzenia, dłużej czyli z 10 min siedzieć , dłużej niż 5 min stać, a miewam nawet osłabienie na leżąco . Strasznie szybko się męczę, miałam tez przez to problem z dusznościami po śmiesznie lekkim wysiłku. Od 5 dni w sumie leżę praktycznie , i nie wstaje jak nie muszę to np do toalety i wymiotować. Nie miałam siły nawet się umyć. Czy aż takie objawy nadal są w normie? Ginekolog u którego byłam zlecił mi badania ale mowil bym zrobiła dopiero przed kolejną wizyta czyli za około 3 tyg. Zaczęłam brać Doppler Herz dla ciężarnych, bardzo proszę o poradę jeśli można. USG było ok, żadnych krwawień. Bardzo dziękuje. Ps. Grudniowa 2020.
Wiadomo ze nerwy i stres nie wplywaja dobrze, ale nie przejmuh sie az tak. Ja w pierwszej ciazy przeszlam smierc Taty, niespodziewana bo mial tylko 47 lat, i to w ostatnim dniu naszego urlopu w Polsce. Mozesz sobie tylko wyobrazić co bylo potem. Ale ciaze donosilam i mala rozwija sie normalnieBardzo sie zdenerwowalam przy rozmowie z bylym wlascicielem mieszkania ale szybko sie uspokoilam bo wiem ze nie powinnam sie denerwowac jednak no sie stalo wyprowadzil mnie bardzo mocno z rownowagi bardzo sie boje ze to zaszkodizlo dziecku. Czy moglo sie cos stac? Bolal mnie brzuch tak z 2 minuty lekko z tego stresu i przestal ale bardzo sie boje ze to moglo miec jakis wplyw
Ja tak miałam przez kilka dni kiedy miałam właśnie wysokie ciśnienieCiśnienia nie miałam mierzonego niestety, nie mam urządzenia.
Dziekuje. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Bardzo sie obawiam o malenstwo. Jestem bardzo nerwową osobą i boje sie ze to bedzie miec jakis wplyw albo ze poronie. Okropnie mi przykro z powodu tatyWiadomo ze nerwy i stres nie wplywaja dobrze, ale nie przejmuh sie az tak. Ja w pierwszej ciazy przeszlam smierc Taty, niespodziewana bo mial tylko 47 lat, i to w ostatnim dniu naszego urlopu w Polsce. Mozesz sobie tylko wyobrazić co bylo potem. Ale ciaze donosilam i mala rozwija sie normalniebylam w okolo 18 tyg wtedy
@Iz43ela, @martini6 @Rumiankowa gratulacje serduszek ❤
Witajcie nowe dziewczyny
U mnie znowu chyba plamienie się zaczyna ( czy jasno-brązowy śluz to już plamienie?)
Ja chyba oszaleję, pewnie mam za niski ten progesteron i nikt mnie tu nie zbada i nie wiadomo co zobaczę na usg za 2 tyg
Patrzyłam w aptece internetowej i o dziwo mają tu dhupaston ,ale jak przekonać lekarza,żeby mi przepisał...
Nie wiem co robic
Ja robiłam![]()