martini6
Fanka BB :)
Nie martw się. Wszystko będzie ok a jak bliźniaki to pięknie? Boże ja też bym chciała już usłyszeć serduszko
Nie słyszałam niestety tylko mi pokazywała gdzie jest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie martw się. Wszystko będzie ok a jak bliźniaki to pięknie? Boże ja też bym chciała już usłyszeć serduszko
Chyba Wam jakiś abonament wprowadzęJa się nie śmiałam ja płakałam ze śmiechu. Przy porodzie skorzystam [emoji23][emoji23] choć w trakcie ciąży zapewne nie raz nie dwa[emoji85]
No nie wiem...moglby sie pojawic jakis pecherzyk ale czy to mozliwe jesli tydzien temu w czwartek beta byla 18.7 a jutro bedzie 4t3d? Nie wiem jaka jest tetaz beta i ile urosla (glupie laboratorium) ale szanse sa chyba minimalne prawda?
A teraz mi takie przysmaki podaje. Arbuz i ananas![]()
A myślałam że słyszałaś. Ale widok cudny zapewne.Nie słyszałam niestety tylko mi pokazywała gdzie jest [emoji14] moze jutro usłyszę jak ma inny sprzęt ten gin zobaczymy [emoji14] usłyszysz już nie długo zleci ino mik [emoji12][emoji3059]
Dla mnie jakiś mega pakiet i tanio bo ja biedna polka z Niemiec [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Chyba Wam jakiś abonament wprowadzę [emoji23][emoji23][emoji23]
My 5 lat ze sobą z mężem. A w tym miesiącu 1 rocznica ślubu![]()
oj tak to nie policze ;DTo gratuluję rocznicy ślubu. Ja będę świętować za miesiąc 12dni i 18h (pewnie się pomyliłam w liczeniu ale to się wytnie) [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
nooo <3 tego się nie spodziewaliśmy1 rocznica to taka celebracjagratuluje ❣ i jeszcze kropek z wami to juz w 3 swietowanie
Zrobie Ci rabacikDla mnie jakiś mega pakiet i tanio bo ja biedna polka z Niemiec [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A dziękujea u pani doktor okej chodź hmmm powiedziała ze tsh bardzo wysokie aż dziwne ze może się pomylili czyli chyba nie miałam takiego przypadku w sumie ona jest tylko ginem a ten moj był i gin i endo powiedziała ze mam zwiększyć dawkę z 50 na 100 letrox no i poszukać jakiegoś endo dobrego na własna rękę, ale miałam po raz pierwszy usg widzialam zarodek i serduszko ❤
i pytała się mnie z trzy razy czy miałam jakieś plamienia ale ja nie miałam nic potem powiedziała ze mam się zapisać jeszcze do specjalisty doktora w usg wczesnych ciąż u nich w klinice zapytałam czy coś się jej podoba bo tak pytała powiedziała ze podejrzewa ciąże bliźniacza i rzeczywiście obok zarodka były takie dziwne plamki jakieś, wiec stwierdziliśmy z mężem ze jutro dajemy szanse naszemu staremu gin. Jadę jutro na 13:50 i nie powiem mu ze byłam gdzieś indziej zobaczymy co on powie jak zwiększyć letrox no i ta ciąże bliźniacza
ale najgorsze ze nie mam zdjęcia nie wydrukowała
![]()
![]()