Trzymam kciukiJa dziś mam wizytę na 14-40. Trzymajcie kciuki aby nie było tak źle jak wyniki wskazują![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciukiJa dziś mam wizytę na 14-40. Trzymajcie kciuki aby nie było tak źle jak wyniki wskazują![]()
Kochana ... Napewno z dzidzia jest wszystko okCześć dziewczyny,wczoraj mialam wizyte kontrolna u ginekologa,oczywiście jak zwykle zważył,zapytał co slychac, zrobil usg na którym znowu nie widział plci(a szkoda bo liczyliśmy z chlopakiem na to), pozniej skasowal za wizyte i do widzenia za 3tyg. On mi nie mówi nic na temat dziecka,ile waży,ile ma cm, mowi tylko ze sa dwie nogi i dwie ręce a jak pytam czy wszystko ok z dzieckiem to mowi ze to co on potrafi odczytać to tak. Większość naszej wizyty to cisza,pozniej sama oglądam usg ale nie rozumiem tych oznaczeńczy u was wizyty wyglądają? Zastanawiam się czy nie pojsc do innego na wizyte?
Dodatkowo wczoraj byłam u dentysty,rano znieczulenie,pozniej cały dzień lezalam plackiem z okladem, bralam 2 razy po 500mg paracetamolu bo myslalam ze zejdę z tego świata. Dzisiaj mam wyrzuty sumienia ze truje swoje dziecko chemia;( ehh.. pol nocy nie spałam z bolu. Mam dość dzisiaj![]()
Ruszam do szpitalaTrzymam kciuki![]()
Napisz później jak byłoRuszam do szpitalana wizyte
Czekamy na informacjeRuszam do szpitalana wizyte
Bądź dobrej myśli.Mi teżHej Dziewczyny...
Jestem właśnie po wizycie z lekarzem, który skierował mnie do poradni kliniki genetycznej. Po TELEPORADZIE...Dowiedzialam się, że amniopunkcji nie musze wykonywac bo nie ma takiej potrzeby. ..Ogolne ostateczne rozpoznanie ( wg ICD-10): z35.8.....
Mam dodatkowe badanie przydzielone na 27 lipca jesli wyjdzie cos nie tak musze wykonac test wolnego DNA. Jesli bedzie ok, czekam na badania połowkowe które mam zapisane na 8 sierpniaTak bardzo chciałabym wierzyc w to, że bedzie wszystko dobrze
....Dziś chyba nie mam najlepszego dnia..
![]()
Ojeju.Współczuję.Skoro byłaś u dentysty,to pewnie musiałaś,czasem jak coś boli to trzeba coś wziąść,nie na co mieć wyrzutów sumienia,nie bierzesz przecież często.Cześć dziewczyny,wczoraj mialam wizyte kontrolna u ginekologa,oczywiście jak zwykle zważył,zapytał co slychac, zrobil usg na którym znowu nie widział plci(a szkoda bo liczyliśmy z chlopakiem na to), pozniej skasowal za wizyte i do widzenia za 3tyg. On mi nie mówi nic na temat dziecka,ile waży,ile ma cm, mowi tylko ze sa dwie nogi i dwie ręce a jak pytam czy wszystko ok z dzieckiem to mowi ze to co on potrafi odczytać to tak. Większość naszej wizyty to cisza,pozniej sama oglądam usg ale nie rozumiem tych oznaczeńczy u was wizyty wyglądają? Zastanawiam się czy nie pojsc do innego na wizyte?
Dodatkowo wczoraj byłam u dentysty,rano znieczulenie,pozniej cały dzień lezalam plackiem z okladem, bralam 2 razy po 500mg paracetamolu bo myslalam ze zejdę z tego świata. Dzisiaj mam wyrzuty sumienia ze truje swoje dziecko chemia;( ehh.. pol nocy nie spałam z bolu. Mam dość dzisiaj![]()
Od paracetamolu nic się nie stanie. Ja nawet nie wiedząc jeszcze o ciąży tramal brałam bo byłam po operacji i na razie wszystko ok. A co do lekarza, nie czekaj, ja zmieniłam bo poprzednia pani doktor wolała gadać o pogodzie czy moim operowanym kolanie niż dziecku.Cześć dziewczyny,wczoraj mialam wizyte kontrolna u ginekologa,oczywiście jak zwykle zważył,zapytał co slychac, zrobil usg na którym znowu nie widział plci(a szkoda bo liczyliśmy z chlopakiem na to), pozniej skasowal za wizyte i do widzenia za 3tyg. On mi nie mówi nic na temat dziecka,ile waży,ile ma cm, mowi tylko ze sa dwie nogi i dwie ręce a jak pytam czy wszystko ok z dzieckiem to mowi ze to co on potrafi odczytać to tak. Większość naszej wizyty to cisza,pozniej sama oglądam usg ale nie rozumiem tych oznaczeńczy u was wizyty wyglądają? Zastanawiam się czy nie pojsc do innego na wizyte?
Mój też jest małomówny tylko mówi konkrety ale ja zadaję mu mnóstwo pytań na które odpowiada Czasem warto przygotować sobie pytania na kartce a później zadać je na wizycieCześć dziewczyny,wczoraj mialam wizyte kontrolna u ginekologa,oczywiście jak zwykle zważył,zapytał co slychac, zrobil usg na którym znowu nie widział plci(a szkoda bo liczyliśmy z chlopakiem na to), pozniej skasowal za wizyte i do widzenia za 3tyg. On mi nie mówi nic na temat dziecka,ile waży,ile ma cm, mowi tylko ze sa dwie nogi i dwie ręce a jak pytam czy wszystko ok z dzieckiem to mowi ze to co on potrafi odczytać to tak. Większość naszej wizyty to cisza,pozniej sama oglądam usg ale nie rozumiem tych oznaczeńczy u was wizyty wyglądają? Zastanawiam się czy nie pojsc do innego na wizyte?