Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ile Ty w tym czasie przytylas? Ja coraz nardziej boje sie problemow.. waga mi spadaOstatnie mierzenie miałam we 18 września i wtedy był 1400gwięc kilogram w miesiąc
![]()
Prawie nic - waga o 300g większa niż na ostatniej wizycieA ile Ty w tym czasie przytylas? Ja coraz nardziej boje sie problemow.. waga mi spadaboje sie ze maly nie przybiera
RozumiemPrawie nic - waga o 300g większa niż na ostatniej wizycie
Ja ogólnie bardzo mało przybieram, na początku ciąży zeszłam 6kg i teraz zostało mi pół kilo do nadrobienia tej 6
Mój lekarz uspokaja że dziecko przybiera, jest w 50 centylach więc nie ma się czym martwić i powinnam się cieszyć :d szczególnie że do najszczuplejszych nie należę więc tym bardziej jest to dla mnie dobre![]()
Mój też w miesiąc przybrał kilogram... ostatnia wizytę miałam 06.10 i ważył 1900g kolejną mam na 03.11 ciekawe ile będzie miał... czy przekroczy 3 kgOstatnie mierzenie miałam we 18 września i wtedy był 1400gwięc kilogram w miesiąc
![]()
Na pewno będzie dobrzeRozumiemmi wyszla jeszcze anemia ostatnio i tak sie martwie. Codziennie na wadze staje. Wciskam tyle jedzenia i nic. Mam wrazenie ze co zjem to ten maly terrorysta nie pyta tylko wyciaga ze mnie
![]()
Ja miałam wielowodzie (idiopatyczne nie kojarzę żeby ktoś użył takiej nazwy, więc nie wiem czy to akurat to samo) w 1 ciąży, - za dużo wód. Ale Amelka miała wiele wad, część z nich była już stwierdzona na pierwszych prenatalnych. W 34 tyg. miałam odciągane wody. A że byłam w małym "konflikcie" z lekarzem to odciągnął mi ich stanowczo za dużo (czym się bardzo szczycił, że jestem pierwszą pacjentką, której aż tyle wód odciągnął), czego konsekwencją było odklejenie się łożyska i cc na cito.Czy są tutaj mamy, które we wcześniejszych ciążach lub w obecnej miały/mają stwierdzone wielowodzie idiopatyczne i mogą podzielić się informacjami na ten temat?
Bo to zależy od terminu wpisania urodzenia dziecka ☺ mi doradziła koleżnka pracująca w Ross...i na 3 aplikacjach w rodzinie wpisana inna data i sukcesywnie dostawałam info, ze możliwość odbioru☺Ja kupowałam tetrowe w pepco, a część na allegro. Te z pepco są strasznie cieńkie, ale kosztowały tylko 5 zł za 3 sztuki, więc nie spodziewałam się mega jakości - z drugiej strony będą na "najgorsze" rzeczy i tyle
OOO, nic nie dostałam o tym![]()
Boże, bardzo mi przykroJa miałam wielowodzie (idiopatyczne nie kojarzę żeby ktoś użył takiej nazwy, więc nie wiem czy to akurat to samo) w 1 ciąży, - za dużo wód. Ale Amelka miała wiele wad, część z nich była już stwierdzona na pierwszych prenatalnych. W 34 tyg. miałam odciągane wody. A że byłam w małym "konflikcie" z lekarzem to odciągnął mi ich stanowczo za dużo (czym się bardzo szczycił, że jestem pierwszą pacjentką, której aż tyle wód odciągnął), czego konsekwencją było odklejenie się łożyska i cc na cito.
A mogę się zapytać jeszcze w którym tc stwierdzono u Ciebie wielowodzie i jakiej wielkości było AFI?Ja miałam wielowodzie (idiopatyczne nie kojarzę żeby ktoś użył takiej nazwy, więc nie wiem czy to akurat to samo) w 1 ciąży, - za dużo wód. Ale Amelka miała wiele wad, część z nich była już stwierdzona na pierwszych prenatalnych. W 34 tyg. miałam odciągane wody. A że byłam w małym "konflikcie" z lekarzem to odciągnął mi ich stanowczo za dużo (czym się bardzo szczycił, że jestem pierwszą pacjentką, której aż tyle wód odciągnął), czego konsekwencją było odklejenie się łożyska i cc na cito.