Ce2793
Fanka BB :)
Oby! Byłoby super. W takim razie trzymamy dalej kciuki a wy walczcie i przekazujcie dobre wieściNa razie badają i obserwują.
Chociaż jedna lekarka stwierdziła, że jej to wygląda na problemy adaptacyjne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby! Byłoby super. W takim razie trzymamy dalej kciuki a wy walczcie i przekazujcie dobre wieściNa razie badają i obserwują.
Chociaż jedna lekarka stwierdziła, że jej to wygląda na problemy adaptacyjne.
Ja na internecie patrzyłam oddechowe. Ale wiadomo jak to przy porodzie o tym pewnie zapomnę z panikiDziewczyny robicie jakieś ćwiczenia oddechowe? Pozycje na piłce itp?![]()
Ja dostałam od fizjo kilka ćwiczeń na rozluźnienie miednicy i mięśni dna miednicy. Staram się robić codziennie, może będzie łatwiej podczas porodu. Co do ćwiczeń oddechowych to po prostu oddech przeponowy, ale to mam w miarę ogarnięte dzięki jodze.Dziewczyny robicie jakieś ćwiczenia oddechowe? Pozycje na piłce itp?![]()
O kurde,a jakie miałaś to ciśnienie?I ja trafiłam do szpitala, dziś na wizycie wysokie ciśnienie i odesłał mnie lekarz na badania do szpitala, a jako że jestem dzień po terminie to pewnie będą wywoływać.
Póki co czekam na przyjęcie w zależności od wyniku covid.
Duza waga tzn ile i w ktorym tygodniu?Odnośnie czopu wczoraj dowiedziałam się że mój odpadł. Jedyny objaw jaki miałam to nieduza ilość galaretowatego śluzu pojawiajacego się w pochwie w przeciągu 2 tyg. Ja mam termin na wigilie ale ze wzgledu na duza wage dziecka i nadcisnienie będe miała wywoływany poród 10.12. Na chwilę obecną sobie tego nie wyobrażam bo mniej więcej tydzień temu upadłam na żebro i od tej pory moim najgorszym bólem jest żeberko właśnie![]()