Zdziwiona 🙄
Aktywna w BB
Wakacje w all inclusive. .. Najgorsze to te 3 testy na corone co mi zrobili.Ale to dobrze, że na tym etapie widzą pęcherzyk w macicy. Trzeba cierpliwości. Ostatnio też na to leżałam w szpitalu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wakacje w all inclusive. .. Najgorsze to te 3 testy na corone co mi zrobili.Ale to dobrze, że na tym etapie widzą pęcherzyk w macicy. Trzeba cierpliwości. Ostatnio też na to leżałam w szpitalu.
Trzymam kciukiWakacje w all inclusive. .. Najgorsze to te 3 testy na corone co mi zrobili.![]()
Nie wiem dokladnie . powiem szczerze ze w tym calym stresie ciezko mi sie mysli a do tego nie w swoim jezyku o wszystkim rozmawiam i mam dodatkowy stres . Wlasnie wyszedl ordynator . Powiedzial ze dla niego to wyglada na zdrowa ciaze . Ze dzisiaj mi badan robic nie beda ,beda obserwowac . Powiedzial tez ze moja beda powinna miec jutro okolo 3000 (+/-) i jutro powinni cos zobaczyc . Jak zapytalam czy mam szanse na zdrowa ciaze powiedzial ze oczywiscie ze tak ale do domu mnie nie wypusci jutro dopoki nie bedzie pewien . Wiec mysle ze troche tu zostane.. Cholera..Jakiej wielkości jest pęcherzyk ciążowy?
Nie wiem dokladnie . powiem szczerze ze w tym calym stresie ciezko mi sie mysli a do tego nie w swoim jezyku o wszystkim rozmawiam i mam dodatkowy stres . Wlasnie wyszedl ordynator . Powiedzial ze dla niego to wyglada na zdrowa ciaze . Ze dzisiaj mi badan robic nie beda ,beda obserwowac . Powiedzial tez ze moja beda powinna miec jutro okolo 3000 (+/-) i jutro powinni cos zobaczyc . Jak zapytalam czy mam szanse na zdrowa ciaze powiedzial ze oczywiscie ze tak ale do domu mnie nie wypusci jutro dopoki nie bedzie pewien . Wiec mysle ze troche tu zostane.. Cholera..
Może problem jest w braku ciałka żółtegoMimo ze nie ma pecherzyka zoltkowego? Czy jakos tak ? Wychodzi ze jestem 5+3 z beta hcg 2000 bez pecherzyka zoltkowego . Pecherzyk ciazowy byl wiekszy wczoraj jak w srode ale caly czas pusty . Czuje sie jakby mnie tu trzymali i czekali az strace to ciaze.. Bo w koncu po co mnie tu trzymac ?
Ale panikara jestem 1 klasa..
Martwi mnie to .
Pani Ginekolog obejrzala mi jajowody i nic nie znalazla ,wiec ciaza pozamaciczna jakby odpada .. Chociaz w malym stopniu przy tym przyroscie Ale jakos mnie to wszystko dalej martwi. Mam nadzieje ze jutro mnie wypuszcza .
Też miałamWakacje w all inclusive. .. Najgorsze to te 3 testy na corone co mi zrobili.![]()
WidziszNie wiem dokladnie . powiem szczerze ze w tym calym stresie ciezko mi sie mysli a do tego nie w swoim jezyku o wszystkim rozmawiam i mam dodatkowy stres . Wlasnie wyszedl ordynator . Powiedzial ze dla niego to wyglada na zdrowa ciaze . Ze dzisiaj mi badan robic nie beda ,beda obserwowac . Powiedzial tez ze moja beda powinna miec jutro okolo 3000 (+/-) i jutro powinni cos zobaczyc . Jak zapytalam czy mam szanse na zdrowa ciaze powiedzial ze oczywiscie ze tak ale do domu mnie nie wypusci jutro dopoki nie bedzie pewien . Wiec mysle ze troche tu zostane.. Cholera..
No wlasnie nie wiem . Chyba zeby byly wiarygodne . Najpierw z jednej dziurki do mozgu potem z drugiej dziurki do mozgu a na sam koniec z gardlaTrzymam kciukidlaczego aż 3 testy
![]()
Tak to prawda..najgorzej przy tej coronie z odwiedzinami .Super!! Wszystko będzie ok, trzymam mooooocno kciuki[emoji3531][emoji256]Wiadomo, że lepiej w domku, ja też alergicznie reaguje na szpitale, brrrr... No ale nic nie zrobisz, trzeba zęby zacisnąć i przetrwać [emoji123]