Jakoś będzie trzeba dac radę. Ale my kobietki jesteśmy tak silne że zawsze damy radęno łatwo nie będziesz miałaja to mam 8 lat przerwy trzeba się będzie uczyć wszystkiego na nowo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakoś będzie trzeba dac radę. Ale my kobietki jesteśmy tak silne że zawsze damy radęno łatwo nie będziesz miałaja to mam 8 lat przerwy trzeba się będzie uczyć wszystkiego na nowo
A właśnie to czytanie to najgorsze Ale taka już chyba nasza naturaAaa u mnie to pierwsza ciąża wiec wszystko nowe dla mniesama już się naczytałam i czasami żałuje, że czytam bo siedzę i myśle niepotrzebnie
![]()
U mnie też 8 lat przerwy i mam wrażenie, że pierwszy rok jego życia to z mojej strony Alzheimer, z opieki nad takim maluchem kompletnie nic nie pamiętam[emoji85] aż mnie strach oblatuje [emoji23]no łatwo nie będziesz miała [emoji28][emoji23][emoji38] ja to mam 8 lat przerwy trzeba się będzie uczyć wszystkiego na nowo
Gdzieś kiedyś wyczytałam że ciąża mnoga daje takie wynikiDziewczyny we wcześniejszej ciąży 4 lata temu robiąc betę zaraz po pozytywnym teście wynik był 350 mLU/mL. Wynik z dzisiejszej bety to 4162 mLU/mL a też badanie robione w 5 tygodniu. Laboratorium to samo. Mam się bać?
U mnie beta w 6 tygodniu 1380 ale w poprzedniej ciazy tez mialam taka wysoka w 6 tygodniuDziewczyny we wcześniejszej ciąży 4 lata temu robiąc betę zaraz po pozytywnym teście wynik był 350 mLU/mL. Wynik z dzisiejszej bety to 4162 mLU/mL a też badanie robione w 5 tygodniu. Laboratorium to samo. Mam się bać?
A moze i blizniakiU mnie beta w 6 tygodniu 1380 ale w poprzedniej ciazy tez mialam taka wysoka w 6 tygodniu
A moze to poprostu starsza ciaza tz 6-7 tydzien .Dziewczyny we wcześniejszej ciąży 4 lata temu robiąc betę zaraz po pozytywnym teście wynik był 350 mLU/mL. Wynik z dzisiejszej bety to 4162 mLU/mL a też badanie robione w 5 tygodniu. Laboratorium to samo. Mam się bać?
Ale ja dopiero zaczęłam 5 tydzieńU mnie beta w 6 tygodniu 1380 ale w poprzedniej ciazy tez mialam taka wysoka w 6 tygodniu
Zawsze się mówiło że bliźniaki są co drugie pokolenieGdzieś kiedyś wyczytałam że ciąża mnoga daje takie wyniki![]()