wiktoria708
Fanka BB :)
okolice WrocławiaDziewczyny a skąd jesteście? Ciekawa jestem czy któraś mieszka blisko nas. Ja mieszkam pod Warszawą, na zachód.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
okolice WrocławiaDziewczyny a skąd jesteście? Ciekawa jestem czy któraś mieszka blisko nas. Ja mieszkam pod Warszawą, na zachód.
oooo jeju ja tezokolice Wrocławia![]()
Wcale bym się nie zdziwiłakto wie, może się znamy z widzenia
No nic zapytam mojego doktorka na wizycie
Miałam takie odczucie na okres w tym czasie co miał być, albo zaraz krótko po nim. Na pewno nie były to jakieś silne bóle, ale uczcie które mogło przypominać zbliżającą się @A macie momentami taki skurcz brzucha jakbyście właśnie miały okresu dostać?
Ja w ndz miałam takie bóle jakby najgorszy @ miał przyjść... A we wt delikatna kreska pozytywna na teście. Dziś dzień okresu i również czuje kłucia i pobolewanie podbrzusza.A macie momentami taki skurcz brzucha jakbyście właśnie miały okresu dostać?
Tak, miałam tak przedwczoraj po południu, akurat zaczął się 6 tydzień. Bolało trochę bardziej niż normalnie ostatnio i trochę się wystraszyłam. Ale wczoraj i dziś już jest ok. Często Cię tak łapie?A macie momentami taki skurcz brzucha jakbyście właśnie miały okresu dostać?
ja Warszawa, ale prawa strona WisłyDziewczyny a skąd jesteście? Ciekawa jestem czy któraś mieszka blisko nas. Ja mieszkam pod Warszawą, na zachód.
o a gdzie?ja Warszawa, ale prawa strona Wisły
Wczoraj i dziś tak jeden raz takie uczucie właśnie jakby się okres zaczynał. Nie wiem czy to dlatego, że weszłam w 5 tydzień czy nie…Tak, miałam tak przedwczoraj po południu, akurat zaczął się 6 tydzień. Bolało trochę bardziej niż normalnie ostatnio i trochę się wystraszyłam. Ale wczoraj i dziś już jest ok. Często Cię tak łapie?