Cytryna*
Fanka BB :)
czeeesc! Miło Cię tu widzieć)
Oooooo czeeeeeesc. Jak miło kogoś znajomego spotkać i ponownie ta podróż przechodzic wspolnie?
Jak mały?
Ja nie wiem jak ogarnę ciążę przy swoim i później dwojke w domu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czeeesc! Miło Cię tu widzieć)
Czy któraś z Was przyjmuje może heparynę ?
mąż mi robił. Popłakałam się . Sam zastrzyk ok. Ale mega piecze po zrobieniu . To normalne ?Pewnie, ze da!Choc akurat heparyna nie należy dla mnie do najprzyjemniejszych zastrzyków, bo ma tępą igłę i czuć rozpieranie przy podawaniu. Szukaj miejsca, gdzie igła miękko wchodzi
powodzenia i daj znac jak Ci poszło
![]()
mały super, fajnie się rozwija i super patrzec na to jak zdobywa kolejne umiejętnościOooooo czeeeeeesc. Jak miło kogoś znajomego spotkać i ponownie ta podróż przechodzic wspolnie?
Jak mały?
Ja nie wiem jak ogarnę ciążę przy swoim i później dwojke w domu.![]()
Niestety takmąż mi robił. Popłakałam się . Sam zastrzyk ok. Ale mega piecze po zrobieniu . To normalne ?
nie wiem jak to przeżyje przez kolejnych kilka miesięcy. Mam tylko nadzieję, że przywyknę. Jakoś. Dziękuję za odpowiedź, bo już chciałam męża ochrzaniać, że źle zrobił i pieczeNiestety tak![]()
tak ja przyjmujeCzy któraś z Was przyjmuje może heparynę ?
no to witaj w klubie. Na czas ciąży miałaś luteine przyjmowaną dopochwowo? Czy w którym momencie zmieniono Ci na tą pod język ?Ja na razie przed wizytą, ale pewnie będę i ja na heparynie całą ciążę. Poprzednia od 6 tygodnia na heparynie i luteinie.
Ja też tak miałam robić i jak zaszłam w ciążę, to zwiększyłam o 20%. Finalnie endokrynolog podniosła mi z 75 na 100 i tak zostałam po poronieniu.Endokrynolog mówiła żeby brać 1 tabletkę 50 i pół 50 czyli razem 75. Poczekam do wizyty, w sumie już nie daleko![]()