Coronita
Fanka BB :)
czy wyniki sanco da się samodzielnie odczytać , czy lekarz musu?Dziewczyny, odebrałam wyniki Sanco. Jest genetycznie zdrowa dziewczynka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy wyniki sanco da się samodzielnie odczytać , czy lekarz musu?Dziewczyny, odebrałam wyniki Sanco. Jest genetycznie zdrowa dziewczynka![]()
Super to słyszećTak póki co na spokojnie daje rade
Starszak już od września idzie do przedszkolapóki brzuszka nie ma, to jest dobrze, pewnie późnej będzie ciężej..
![]()
We Włoszech grupa krwi dziecka jest określana od razu po porodzie.Zgadzam się u mojej córki też od razu po porodzie bo ja mam 0rh- a mój mąż 0r+
GratulacjeDziewczyny, odebrałam wyniki Sanco. Jest genetycznie zdrowa dziewczynka![]()
Dla każdego dziecka? Bo u nas tylko jeśli matka ma rh-We Włoszech grupa krwi dziecka jest określana od razu po porodzie.
na samej górze jest napisane “wynik prawidłowy”. Niżej tabelka z wadami i napisy “nie stwierdzono”, czułość >99,9%.czy wyniki sanco da się samodzielnie odczytać , czy lekarz musu?
Każde dziecko! Dostaje książeczkę z opisem pierwszych badan, czy poród naturalnie czy cesarka, grupa krwi i resztę.Dla każdego dziecka? Bo u nas tylko jeśli matka ma rh-
W sumie to nawet nie wiem czy jeśli wszystko jest ok przy porodzie to czy w ogóle poza przesiewowymi ze stopy to czy jakieś inne badania noworodkowi robiąKażde dziecko! Dostaje książeczkę z opisem pierwszych badan, czy poród naturalnie czy cesarka, grupa krwi i resztę.