Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wohoooo piękna betaNa bliźniaki masz za niskie, ale na jedną dzidzie prawidłowy. Mogę mieć jak najbardziej byle tylko oznaczał ten progesteron coś dobregomam wyniki beta 695
progesteron 48, tsh 3,45
Ooo ja w sumie chciałabym mieć bliźniakiMialam pacjentki z niskimi betami i były w ciążach bliźniaczychtak że jak którejś się trafi to niech nie będzie zaskoczona, wydzielanie tego hormonu jest cechą mocno indywidualna a jej widełki są bardzo szerokie
To ja z tego powodu właśnie nie chce - nie dlatego że źle by było mieć dwa bobasy a dlatego że to ciaża wysokiego ryzyka.Ooo ja w sumie chciałabym mieć bliźniakijedyne czego się obawiam to, że większe prawdopodobieństwo ciąży zagrożonej i że nie będę mogła pracować, a chce pracować jak najdłużej tylko dam radę
PięknieU mnie beta dzisiaj 473, progesteron 34,5ng więc dalej wysoki ale już normalnyprzyrost bety ponad 200%
![]()
Dla mnie karmienie byłoby najcięższe bo mam 2 dzieci które karmię w tandemie więc z kolejnymi 2 byłoby ciężko a nie chciałabym wprowadzać mieszanekOoo ja w sumie chciałabym mieć bliźniakijedyne czego się obawiam to, że większe prawdopodobieństwo ciąży zagrożonej i że nie będę mogła pracować, a chce pracować jak najdłużej tylko dam radę
Mi pokazuje 4tc +1 dzień.Piękna beta, wszystko wygląda dobrze! ☺ u mnie to 4tc +3 dzien także wcześnie dość